🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN ÇÖKÜN FİYAT ON NUMARA HEM SİYAH HEM BEYAZ OLANINI ŞU AN KULLANIYORUM. POMPA HIZI SABİT AMA SESSİZ. FİYAT PERFORMANS Bİ SIVI SOĞUTMA.

2599 TL DEN DAHA AŞAĞI DÜŞMÜŞ.

Mükemmel fiyat bende sistemim de kullanıyorum. Sessiz ve büyük markalar gibi yani dandik bir sey sanmayin. Ele alinca kalite anlasiliyor ve sessiz iyi soğutuyor 4 ay oldu hala sorunsuz kullanıyorum.

hocam suan kullanıyorum demıssın de bende kullanıyorum bırsey sormak ıstıyorum. bende fanlar yuksek devıre cıkıncı tıtrıyor ve asırı ses cıkarıyorlar sende de boyle bırsey varmı sızce aldıgım yere gondereyım mı gerı

GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN ÇÖKÜN FİYAT ON NUMARA HEM SİYAH HEM BEYAZ OLANINI ŞU AN KULLANIYORUM. POMPA HIZI SABİT AMA SESSİZ. FİYAT PERFORMANS Bİ SIVI SOĞUTMA.

2599 TL DEN DAHA AŞAĞI DÜŞMÜŞ.

Kullanıcıdan aldığım yorum olumluydu bende almayı düşünüyorum. Ayrıca int yaptığım araştırmada yurtdışında orta üst segment lerle kıyaslanıyor marka olarak yeni piyasada yer bulmaya çalışıyor anladığım kadarıyla.

corsair nautilus rs 240 aldım 2500 TL ye dün geldi açmadım daha iade edip bunu almalı mıyım?

Kullanıcıdan aldığım yorum olumluydu bende almayı düşünüyorum. Ayrıca int yaptığım araştırmada yurtdışında orta üst segment lerle kıyaslanıyor marka olarak yeni piyasada yer bulmaya çalışıyor anladığım kadarıyla.
Hocam zaten Fiyatına göre güzel ürün. Işini layıkıyla yapıyor bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam suan kullanıyorum demıssın de bende kullanıyorum bırsey sormak ıstıyorum. bende fanlar yuksek devıre cıkıncı tıtrıyor ve asırı ses cıkarıyorlar sende de boyle bırsey varmı sızce aldıgım yere gondereyım mı gerı
Hocam ben de öyle bir sorun olmadı ama yüksek fan hızına aldığın zaman fanları ses çıkartıyor o normal zaten. Anakartın programından ayarladım fanlar %50'yi geçmiyor.

24 TL Fark ile n11.com dan alabilirsiniz ve ayrıca peşin fiyatına 3 taksit avantajıyla gayet iyi fiyat kaçırmayın ben çektim bitane siyah olanından

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-08 162700.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-08 162700.webp
    17.3 KB · Hit: 113
Hocam zaten Fiyatına göre güzel ürün. Işini layıkıyla yapıyor bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de öyle bir sorun olmadı ama yüksek fan hızına aldığın zaman fanları ses çıkartıyor o normal zaten. Anakartın programından ayarladım fanlar %50'yi geçmiyor.
hocam dedıgım ses hava sesı degıl fanın hızlı calıstıgnı duymasam ve gormesem masayı ellesem anlarım tıtrıyor gıbı fanlar

Prosunu kullanıyorum, 7800x3d occt testi 1 saat 66 derece max. Ekranı vb çok güzel çerçevesi ince. Bununla arasında ne fark var bilmiyorum ama başarılı ürünü var markanın.

7800x3d için alınır mı

Bu arada çiçek gibi soğutucu bal gibi fiyat kaçırmayın, lazım olsa alırım gözüm kapalı.

Geri