Bütçe net değil F/P uzun giden mouse önerisi

Moist

80+
Reaksiyon skoru
12
Çok özellik arayan biri değilim ömrü uzun olsun el falan aşırı terletmesin bi de 1 - 2 makro tuşu varsa yeter

ikisi de var ve sanırım alalı 8 seneyi geçti hala canavar gibi çalışıyorlar

Çok özellik arayan biri değilim ömrü uzun olsun el falan aşırı terletmesin bi de 1 - 2 makro tuşu varsa yeter
Kablolu olan modeller en uzun gidenlerdir. Logitech, A4Tech bu işin babalarıdır.

ikisi de var ve sanırım alalı 8 seneyi geçti hala canavar gibi çalışıyorlar
Logitech G402 yi aktif olarak kullanıyorum başparmağın geldiği yer aşındı almanı tavsiye etmem.

bu senin kullanımına bağlı 6senedir mouse kullanıyoruz kardeşimle günde 3-4 saat kapalı kalır pc fps oyunları ağırlıklı oynarız ilk mouse logitech g502 idi öok ağır ve kablolu sonra razer cobra pro aldım mükemmel mouse şarjı baya gidiyo 3 sene birini 3 sene biri oldu işte kesinlikle kablosuz hafif eline oturan al

Rival 110 var bende 4 5 senedir yumruk tekme atıyorum hala kırılmadı dayanıklı çıktı :D

v3 hyperspeed aynı fiyat sayılır ve kablosuz seçeneği de var sence nasıl
V2'nin fiyatına bakmamıştım evet aynıymış. Eğer bütçende sıkıntı yoksa ergonomik açıdan kablosuz tabii ki çok da iyi. Ama 1-1.5 bin ekstara vermen gerekiyor. mouse diyeceğim tek şey gerçekten oldukça başarılı V2 modelini 2 seneden uzun kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,524
Üyeler
195,040
Son üye
UmutRTX2060
Geri