❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

3 tane yarım kalmış işlem var bi tane alamadık yine

1778279582255.webp
anında reklam asdasfdsadfsa

Bakın çok net söylüyorum 10 dakikadır ödeme yap bastım şifre yollamadı o yüzden ben bunlara ne kadar sövsem az. Bu ne abi insan mı seçiyorlar ödeme için ? 1000 mbps internet var her şeyden önce ödemeye bile şak diye girdim bu QNB'nin oeliği mi yoksa İncehesabın mı bilmiyorum ama hangisininse de şu sistemlerinin ben deli gibi sövmek istiyorum

Bu klavye zerre umrumda değil çöp tenekesinden hallice 2.elini tükürsen 200 300e bulursun ama geçen haftaki kulaklığa olan sinirim devam ediyor ona kafayı yiyorum bu klavyeye süre dahi geçiresim gelmedi ama dedim geçen hafta olduğu gibi yine orhanlık taslar mı sistem diye evet tasladı. Ödeme Yap diyince ödeme açılmaz mı ? 10 dakika boyunca ödeme yap diyince nasıl şifre yollamaz

millet 2 tane 3 tane aldı. biz kayıtlı olan kart olmasına rağmen kayıtlı kart yok hatasıyla uğraşmaktan 1 tane alamadık.

halimize üzülüyorum ya, haftaya sahibindene koyacak 900 kişi çıkar benim ihtiyacım var açgözlülerden siteye giremiyorum
Valla elimdeki mekanik klavyenin switchlerini sağ üstteki kullanılmayanlarla değiştirmekten, sürekli lehim atmaktan, lehim kısımlarının kırılması ve pcb'ye kablo çekmekten artık klavyenin suyu çıktı ve benim için iyi oldu.

Geri