SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 473
vallaha aynısı bende arattım rangerde ki gibi il dışındayım şeyleri görmek yaracak
vallaha aynısı bende arattım rangerde ki gibi il dışındayım şeyleri görmek yaracak
kaç tl isterler acaba 300 mü 400 mü
incehesapta sepetine ekledikten sonra garantipay üzerinden alıyorsun ürünü farklı bir link üzerinden. böylece ödeme sırasında server error yeme ihtimalin azalıyorGarantipay infosu nedir
Bende hep bu bug'da kaldım, zaten yarım saatte 2-3 kere gelebildim bu adıma. Onda da hep bu hatayı aldım.
Dpi nedir?Artık daha gelmeyeceğini düşündüğümden söylüyorum dpi falan açıksa kapatın ödeme ekranına girmiyo yoksa
Garantipayden yapanlar adres seçmedi muhtemelen iptalaynı şekil umarım almışımdır
Reis bana yaz ihtiyacın elinde mikrofon varsa mikrofon ihtiyacım var takas edelim hoparlör de olurevet hocam ihtiyacım var
Valla elimdeki mekanik klavyenin switchlerini sağ üstteki kullanılmayanlarla değiştirmekten, sürekli lehim atmaktan, lehim kısımlarının kırılması ve pcb'ye kablo çekmekten artık klavyenin suyu çıktı ve benim için iyi oldu.halimize üzülüyorum ya, haftaya sahibindene koyacak 900 kişi çıkar benim ihtiyacım var açgözlülerden siteye giremiyorum