SinanDurgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Tamam affettirdi kendini satacağımı duyunca almış son anda...
garanti pay hangi banka oluyo
Son dakikalar herkes birakti sanirim. Direkt ileri ileri deyince hızlı hizli geldi. Alabildim ben.3 tane yarım kalmış işlem var bi tane alamadık yine
300tllik klavyenin ne ihtiyacı olacak kralihtiyacı olmayıpta alanlara haram zıkkım olsun o klavye
Benim var adresim oradaGarantipayden yapanlar adres seçmedi muhtemelen iptal
bende de aynı şekilde hocam
bende aynı şeyi yaşıyorum desteğe yazdım bununla alakalı
Aynısı oldu defalarca banada....Bakın çok net söylüyorum 10 dakikadır ödeme yap bastım şifre yollamadı o yüzden ben bunlara ne kadar sövsem az. Bu ne abi insan mı seçiyorlar ödeme için ? 1000 mbps internet var her şeyden önce ödemeye bile şak diye girdim bu QNB'nin oeliği mi yoksa İncehesabın mı bilmiyorum ama hangisininse de şu sistemlerinin ben deli gibi sövmek istiyorum
Bu klavye zerre umrumda değil çöp tenekesinden hallice 2.elini tükürsen 200 300e bulursun ama geçen haftaki kulaklığa olan sinirim devam ediyor ona kafayı yiyorum bu klavyeye süre dahi geçiresim gelmedi ama dedim geçen hafta olduğu gibi yine orhanlık taslar mı sistem diye evet tasladı. Ödeme Yap diyince ödeme açılmaz mı ? 10 dakika boyunca ödeme yap diyince nasıl şifre yollamaz