YA 30 DAKİKA BEKLEDİM ÜRÜNE TIKLAMAK İÇİN EN SON AÇILDI ÖDEME KISMINDAYIM STOK BİTTİ. HEPİNİZ Mİ AÇSINIZ ARKADAŞ. DAHA YENİ PC ALDIM KLAVYEM EKSİKTİ YA. YAM YAMLAR YA YAMYAMLAR
YA 30 DAKİKA BEKLEDİM ÜRÜNE TIKLAMAK İÇİN EN SON AÇILDI ÖDEME KISMINDAYIM STOK BİTTİ. HEPİNİZ Mİ AÇSINIZ ARKADAŞ. DAHA YENİ PC ALDIM KLAVYEM EKSİKTİ YA. YAM YAMLAR YA YAMYAMLAR
Kanka buraya pc de klavye ihtiyacı olduğunu anlayacağım şekilde resim çekip altına kağıtla saat tarih yazıp atan ilk kişiye vercemnasıl kanıtlayacak reis şöyle mi Alıntıyı görüntüle
ne satcam eve koyacaktım gelen misafir çocuğuna hediye verecektim bu kadar üzüldüysen gel sana veriyimsen sat ya
Savaş çıkar ne diyonAlıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey olsa İncehesap 1 hafta çökerdi heralde hatta forum içinde reele taşan kavgalar olurdu belki incehesap deposunu yakarlardı
Tamam teşekkürler ins olur yaSoru sor kısmından destek aç hocam öyle yaptım ürünü talep ettim bide![]()
aynısı bende de mevcut acaba nolacak çok merak ediyorum.Bilgisi olan var mı onay verdim onayladı para puf oldu ama başarısız işlemde kaldı destek açtım başka nabcaz![]()
sen adamsınKanka buraya pc de klavye ihtiyacı olduğunu anlatacağım şekilde resim çekip altına kağıtla saat tarih yazıp atan ilk kişiye vercem
olay bu kadar insanın beleş bir şey gördüğünde saldırması abi, dandik klavyesinde de değilim sadece durumumuza üzülüyorum, düştüm kelimesine takılma almam 2.el zatenne satcam eve koyacaktım gelen misafir çocuğuna hediye verecektim bu kadar üzüldüysen gel sana veriyim