para iadesi yaparsa direkt THH ye başvuru yapacağım normalde her alışverişimi ordan yapıyorum bu defa çirkeflik yapıcam sırf kardeşime hediye edecem diye bu kadar çile çektim. Ayıp onaylamayın mademkulaklıkta da oldu senin gibi para iadesi yapıyorlar
Klavye ile bütünleşmiş tozları saymazsak taş gibi klavye, multimedya tuşları ve makro tuşları çalışıyor, sarı sitede pg ile 250 ₺ gideri var.Onu direkt mezara koy , üstünü kapat. Emeklilik kurtarmaz.
Klavye ile bütünleşmiş tozları saymazsak taş gibi klavye, multimedya tuşları ve makro tuşları çalışıyor, sarı sitede pg ile 250 ₺ gideri var.![]()
Bana mail gelmedi yaBenim işlem tamam mail bile geldiğine göre, tekrar alan herkese h olsun. 2012de Vatandan 45 lira civarına aldığım a4-tech x7 g800vyi emekli edebilirim artık ortalama 15 tl fiyat farkla klavye upgrade.![]()
Stoklar mı yenilendi 1.30 dan sonra bitmiştiA101 prinha klavyeden geçiş yapacağım. Alanlara hayırlı olsun.
sadece 1 tanesi 1 tl oluyor sanırımİsteseydim 10 tane falan satın alabiliyordum.
Ama 1 adet almak ile yetindim.
Kargo dahil 61tlsadece 1 tanesi 1 tl oluyor sanırım
Tahminen 2010'lu yılların başlarında bir Logitech K120 model klavye almıştım. Üzerine neler neler döküldü, nerelerden düşüp de hasar almadan kurtuldu ve hala sapasağlam ayakta. Ancak tahmin edersiniz ki artık tuşlar çok ses yapmaya ve takılmaya başladı. Almayı deneyecektim ama o an çok farklı şeylere kafam çok meşguldü deneyemedim bile. Umarım gerçekten ihtiyacı olup da alamayan yoktur.Arkadaşlar harbiden ihtiyacı olup alamayan varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana mail gelmedi ya
Tahminen 2010'lu yılların başlarında bir Logitech K120 model klavye almıştım. Üzerine neler neler döküldü, nerelerden düşüp de hasar almadan kurtuldu ve hala sapasağlam ayakta. Ancak tahmin edersiniz ki artık tuşlar çok ses yapmaya ve takılmaya başladı. Almayı deneyecektim ama o an çok farklı şeylere kafam çok meşguldü deneyemedim bile. Umarım gerçekten ihtiyacı olup da alamayan yoktur.