❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

bu hafta hiç bakmadım senaryo belliydi yine 30 dakika bekleyen olmuş geçen hafta yine beklediğime değmişti alamamıştım ama bu hafta James Donkey Membran vermişler çokta üzülmedim

Alanlara hayırlı olsun.

kulaklıkta da oldu senin gibi para iadesi yapıyorlar
para iadesi yaparsa direkt THH ye başvuru yapacağım normalde her alışverişimi ordan yapıyorum bu defa çirkeflik yapıcam sırf kardeşime hediye edecem diye bu kadar çile çektim. Ayıp onaylamayın madem

Onu direkt mezara koy , üstünü kapat. Emeklilik kurtarmaz.
Klavye ile bütünleşmiş tozları saymazsak taş gibi klavye, multimedya tuşları ve makro tuşları çalışıyor, sarı sitede pg ile 250 ₺ gideri var.:p:p

Ekler

• 20260509_023537.webp
    20260509_023537.webp
    459.9 KB · Hit: 276
Arkadaşlar harbiden ihtiyacı olup alamayan varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim işlem tamam mail bile geldiğine göre, tekrar alan herkese h olsun. 2012de Vatandan 45 lira civarına aldığım a4-tech x7 g800vyi emekli edebilirim artık ortalama 15 tl fiyat farkla klavye upgrade. ;)
Bana mail gelmedi ya

Son düzenleme:
İsteseydim 10 tane falan satın alabiliyordum. :kekw:
Ama 1 adet almak ile yetindim.

klavyeyi gelir gelmez kardeşim almış, açıkçası eğer çok oyun oynayan birisi değilseniz normal yazı yazmak için kullanılabilir. Ben muhtemelen klavyeyi dekorasyon amaçlı kullanırım eski klavyem de t60 idi onunla birlikte kullanılır

Arkadaşlar harbiden ihtiyacı olup alamayan varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana mail gelmedi ya
Tahminen 2010'lu yılların başlarında bir Logitech K120 model klavye almıştım. Üzerine neler neler döküldü, nerelerden düşüp de hasar almadan kurtuldu ve hala sapasağlam ayakta. Ancak tahmin edersiniz ki artık tuşlar çok ses yapmaya ve takılmaya başladı. Almayı deneyecektim ama o an çok farklı şeylere kafam çok meşguldü deneyemedim bile. Umarım gerçekten ihtiyacı olup da alamayan yoktur.

Tahminen 2010'lu yılların başlarında bir Logitech K120 model klavye almıştım. Üzerine neler neler döküldü, nerelerden düşüp de hasar almadan kurtuldu ve hala sapasağlam ayakta. Ancak tahmin edersiniz ki artık tuşlar çok ses yapmaya ve takılmaya başladı. Almayı deneyecektim ama o an çok farklı şeylere kafam çok meşguldü deneyemedim bile. Umarım gerçekten ihtiyacı olup da alamayan yoktur.

Kusura bakmayın hocam gerçekten ihtiyacınız var olabilir anlıyorum ama sizin gibi sitem eden arkadaşlara sözüm. Azıcık erkeklik gururunuzu koruyun ağlamaklı konuşmayı bırakın lütfen gına geldi artık. Yok ikinci elciler topladı yok ihtiyacı olan alamadı gerek yok bunlara. yıllarca da bunları dile getirseniz değişmeyecek bu durum. o yüzden kendinizi küçültüp ele ayağa düşürmeyin. Bunları aşağılamak için değil size ve kimseye yakıştıramadığım için söylüyorum. 300-500 tl için bu tavırları takınmayı kendilerine yakıştırması çok tuhaf geliyor insanların. Kırılın ama eğilmeyin. Lütfen.

Geri