Seydiavm.com’dan alışveriş yapan var mı acaba

Havale ile ödeme almadı güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor. Daha önce de havale ile ödeme yaptığım oldu, hiçbirisinde sorun yaşamadim.

Fiyat çok şüpgeli o ayrı konu.
tek ödeme yöntemi havale ile ve fiyat böyleyse ben yanaşmam hocam siz ister şüphelenin ister şüphelenmeyin orası sizi ilgilendirir

tek ödeme yöntemi havale ile ve fiyat böyleyse ben yanaşmam hocam siz ister şüphelenin ister şüphelenmeyin orası sizi ilgilendirir
Visa, mastercard, troy vs yazıyor aşağıda ama onlarla ödeme almıyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 1000059199.webp
    1000059199.webp
    92.5 KB · Hit: 41
Merhaba önüme bu reklam çıktı https://seydiavm.com/roborock-s8-pr...z2zfEGF0iFOSFYSc3Q_aem_n-4Pb1z5GUI1a8b21nInCQ normal fiyatı 16,17 bin olan ürünün bu kadar uygun olması çok garibime gitti bilgisi olan alışveriş yapan birisi var mı?
Çoğu ürün yorumu site sahibinin kendi otomatik yaptıgı yorumlar
Mesela:
"Bu ürünle evimin temizliği artık çok daha kolay. Yüksek performansı sayesinde her yer parlıyor. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim."
"Kargo biraz gecikti ama beklediğime değdi. Ürün tasarımı ve işlevselliği harika. Evde her gün kullanıyorum."
Noktalama işaretleri çok düzgün ve yorumların uzunluğu genel olarak aynı. Bence ürün gelse bile bir bit yeniği çıkar

Şuan benim de kafama takıldı sizce dolandırıcı mı site çünkü devletin sitesinde de kaydı var şirketin

Merhaba önüme bu reklam çıktı https://seydiavm.com/roborock-s8-pr...z2zfEGF0iFOSFYSc3Q_aem_n-4Pb1z5GUI1a8b21nInCQ normal fiyatı 16,17 bin olan ürünün bu kadar uygun olması çok garibime gitti bilgisi olan alışveriş yapan birisi var mı?
Asla bulaşma hocam. Domain açılışı 1 hafta önce :).

Fiyat zaten şüpheli kaldıki yalnız havale var. %99 şüpheli.

Şuan benim de kafama takıldı sizce dolandırıcı mı site çünkü devletin sitesinde de kaydı var şirketin
Kardeşim asla bulaşma siteye. 14-15 bin olan ürün 7 ye imkansız. İkinci eli bile bundan pahalıdır :).

Ekler

• IMG_5078.webp
    IMG_5078.webp
    67.2 KB · Hit: 4
Geri