gözüm kapalı voge u bayiden çıkardım bileBu üçünden birini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır olacak, ilk motorum olacak; öneriniz nedir? Racing düşünüyorum; bu üç model arasından net karar vermem gerekiyor, şimdiden teşekkürler.
2.el alacağım da 250sr tasarımı çok hoşuma gidiyor rs200 de daha sağlam çok kararsız kaldım.0 alma kesinlikle bayiden çıkardığın an fiyatı 50 k düşüyor, 2. el al ve çinden uzak dur bu tarzlarda, bütçen yetiyorsa dominar 250 yetmiyorsa bajajdan ilerle
2.el alacağım sorun çıkartır mı voge bilemedim ama genelde sağlam diyorlargözüm kapalı voge u bayiden çıkardım bile
250sr çevremde kullanan kimse memnun kalmadı diyebilirim satmaya çalışma cabası ben olsam bajaj alırdım2.el alacağım da 250sr tasarımı çok hoşuma gidiyor rs200 de daha sağlam çok kararsız kaldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.el alacağım sorun çıkartır mı voge bilemedim ama genelde sağlam diyorlar