Özel tasarım telefon kılıfı fotoğraf oturtamama

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
Arkadaşlar kendim bir tasarım yaptım ama ne siteye ekleyince telefona oturuyor nede Kalitesi iyi oluyor bilen birisi varmıdır hiç istediğim gibi olmadı
Tasarımı ekledim telefon iphone 13 bu siteden deniyorum

Ekler

• kilif_tasarim.webp
    kilif_tasarim.webp
    301.9 KB · Hit: 28
Arkadaşlar kendim bir tasarım yaptım ama ne siteye ekleyince telefona oturuyor nede Kalitesi iyi oluyor bilen birisi varmıdır hiç istediğim gibi olmadı
Tasarımı ekledim telefon iphone 13 bu siteden deniyorum
geminiye tasarımı ve kılıf modelini yükle, tasarım kılıfa tam uyacak şekilde siyah arka planda yerleştir diye prompt ver.

geminiye tasarımı ve kılıf modelini yükle, tasarım kılıfa tam uyacak şekilde siyah arka planda yerleştir diye prompt ver.
Hocam yapmıyor ya gemini Pro ile deniyorum yok yine yapamıyor bunu da tamamen gemini yaptı birde

Hocam yapmıyor ya gemini Pro ile deniyorum yok yine yapamıyor bunu da tamamen gemini yaptı birde
Hocam bende yaparken çok zorlandım, biraz uğraşmak gerekiyor. Olmadı en kötü başka siteden al, direk fotoğraf yüklenen sitelerden alabilirsin, onlar boyutu kendi ayarlıyor.

Örnek olarak benim gönderdiğim görseller bu şekildeydi:

1778344727268.webp

1778344742113.webp

flamingo case ile görüşeceğim bakalım ne diyecekler güven verdi şahsen yapabileceklerine inandım :kekw:
bende oradan alacaktım ama honor 400 stoğu olmadığı için siparişim iptal oldu, crewear dan aldım. Muhtemelen yaparlar için rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,246
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri