ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0 sorunu

anilozdem

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar, dün Wraith üzerinden satın aldığım mouse elime ulaştı ancak sorunlu olabileceğini düşünüyorum. Genellikle LoL oynuyorum fakat yaşadığım durum sadece oyun içinde değil, genel kullanımda da hissediliyor. Kullandığım mousepad Game-X (uygun fiyatlı bir pad), ancak bundan kaynaklandığını çok sanmıyorum çünkü daha önce Rival 5 kullanırken hiçbir sorun yaşamıyordum. Sorunun mouse’tan mı yoksa mousepad’den mi kaynaklandığını ayırt edemedim. Sizce bu durum normal mi, yoksa iade/değişim düşünmeli miyim?

Mouse’ta zaman zaman DPI düşüyormuş gibi bir his oluşuyor. Özellikle:
• Hedefe tıklarken imleç beklediğim hızda gitmiyor, ekstra kaydırma ihtiyacı doğuyor
• Ani hareketlerden sonra mouse’u hafif kaldırıp geri koyunca kısa süreli kontrol kaybı hissediliyor
• Bu durum LoL gibi mikro hareket ve hassas tıklama gerektiren oyunlarda daha belirgin

Denediğim şeyler:
• DPI artırmayı denedim → hissedilir bir düzelme olmadı
• LOD 1 → ciddi şekilde sorunlu
• LOD 2 → daha iyi ama hâlâ tam stabil değil
• Firmware güncellemesi → kısmi iyileşme ama sorun tamamen geçmedi

düzeldi mi hocam yoksa garantiye mi gönderdiniz, garantiye gönderdiyseniz süreç nasıldı yani yardımcı oldular mı ürünün arkasında durdular mı çünkü bende almayı düşünüyorum

Hocam garantiye göndermedim, yazılım güncellemesi yapıp biraz daha kaliteli mouse pad alınca büyük oranda problemim çözüldü şu an için çok problem yaşamıyorum ama bende mi problem bilmiyorum ama rival 5'ten buna geçince tuhaf hissettim. Özellikle lol gibi oyunlarda bazen tuhaf hissettirdiği oluyor bilemedim

Hocam garantiye göndermedim, yazılım güncellemesi yapıp biraz daha kaliteli mouse pad alınca büyük oranda problemim çözüldü şu an için çok problem yaşamıyorum ama bende mi problem bilmiyorum ama rival 5'ten buna geçince tuhaf hissettim. Özellikle lol gibi oyunlarda bazen tuhaf hissettirdiği oluyor bilemedim
alakası yoktur belki ama kaç hz'de kullanıyorsunuz, 8khz bazen oyunlarda fps düşüşüne hatta fps drop'a bile sebep olabiliyor birde tabi 1khz ile 8khz'de aynı dpi ile aynı hassasiyeti alamıyorsunuz. Mouse'u 1khz veya 4khz gibi daha stabil çalışan hz'lere düşürmeyi denediniz mi ?

2khz ve 850 dpi kullanıyorum hocam, sadece lol oynuyorum belki yıllardır aynı mouse'u kullanıyorum diye bana öyle geliyordur ama mouse pad çok etkili bu konuda

Merhaba arkadaşlar, dün Wraith üzerinden satın aldığım mouse elime ulaştı ancak sorunlu olabileceğini düşünüyorum. Genellikle LoL oynuyorum fakat yaşadığım durum sadece oyun içinde değil, genel kullanımda da hissediliyor. Kullandığım mousepad Game-X (uygun fiyatlı bir pad), ancak bundan kaynaklandığını çok sanmıyorum çünkü daha önce Rival 5 kullanırken hiçbir sorun yaşamıyordum. Sorunun mouse’tan mı yoksa mousepad’den mi kaynaklandığını ayırt edemedim. Sizce bu durum normal mi, yoksa iade/değişim düşünmeli miyim?

Mouse’ta zaman zaman DPI düşüyormuş gibi bir his oluşuyor. Özellikle:
• Hedefe tıklarken imleç beklediğim hızda gitmiyor, ekstra kaydırma ihtiyacı doğuyor
• Ani hareketlerden sonra mouse’u hafif kaldırıp geri koyunca kısa süreli kontrol kaybı hissediliyor
• Bu durum LoL gibi mikro hareket ve hassas tıklama gerektiren oyunlarda daha belirgin

Denediğim şeyler:
• DPI artırmayı denedim → hissedilir bir düzelme olmadı
• LOD 1 → ciddi şekilde sorunlu
• LOD 2 → daha iyi ama hâlâ tam stabil değil
• Firmware güncellemesi → kısmi iyileşme ama sorun tamamen geçmedi
Aynı sorunu yaşıyordum benim mouse pad'im bile yok :D elyaf kullanıyorum. Firmware güncellemesi ve
1778477569372.webp

şurayı 2mm yapınca çözüldü.

Geri