🔥İndirim Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa 5548 TL

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,426

6.5 civarına satılıyordu diye hatırlıyorum. 5.5 civarına düşmüş ekranlı kasa falan arayan arkadaşlar değerlendirebilir bana çok uygun geldi fiyatı.

Kasa hoş fiyat da güzel de, ekran işini şöyle yapsalardı boydan boya. Gerekirse 1-2 lira fazla olsaydı, çok daha güzel olurdu. Bu şekilde yarım kalmış gibi hissettiriyor ama ürünün fiyatı bunu çok rahat göz ardı ettiriyor.

1778359355650.webp

Kasa hoş fiyat da güzel de, ekran işini şöyle yapsalardı boydan boya. Gerekirse 1-2 lira fazla olsaydı, çok daha güzel olurdu. Bu şekilde yarım kalmış gibi hissettiriyor ama ürünün fiyatı bunu çok rahat göz ardı ettiriyor.

Alıntıyı görüntüleekranın küçük olması dışında sorun yok görünüş güzel parça parça topluyorum farklı bir şey yapıyorum bitince paylaşırım fotoğraf ve deneyimlerle forumda

Şu E-ATX kasalar çok güzelde içini doldurması pahalı.

6.5 civarına satılıyordu diye hatırlıyorum. 5.5 civarına düşmüş ekranlı kasa falan arayan arkadaşlar değerlendirebilir bana çok uygun geldi fiyatı.
daha önceden 5890 dan gelmişti o zaman almıştım muadili rampage 9000 civarından sattı şuan stokta ürün yok rampagede
usb lerin altta olması ekran özelleştirmesi güzel sadece çözünürlük daha iyi olabilirmiş muadili thermalright ekran sadece 2900 lerden satılıyor

>> MAKSİMUM CPU SOĞUTUCU YÜKSEKLİĞİ (155mm) >> MAKSİMUM GPU UZUNLUĞU (420mm) >> MAKSİMUM PSU UZUNLUĞU (240mm) >> SIVI SOĞUTMA DESTEĞİ ( “Üst: 240 mm/280 mm/360 mm (isteğe bağlı) Yan: 240 mm/360 mm (isteğe bağlı)”)

Geri