20-35k Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Öncelikle selamlar. Ortalama 20-35 bin TL bütçem bulunuyor, masaüstü sistem önerilerinize açığım. Monitör dahil olması benim için daha iyi olur.

Genellikle FiveM sunucuları hazırlıyor, FiveM oynuyor; ayrıca GTA V, CS2, Valorant, 7 Days to Die, Farming Simulator ve ETS 2 gibi oyunları oynuyorum. Şu anda ASUS RTX 3050’li laptop kullanıyorum ancak artık masaüstü rahatlığına geçmek istiyorum.

Benim için önemli olan şey, sistemin şu an işimi rahat görmesi ve ileride upgrade edilebilir olması. İlk etapta her şeyin üst seviye olmasına gerek yok; zamanla RAM, ekran kartı veya depolama yükseltmesi yapabilirim.

F/P odaklı, mümkünse soğutması ve güç kaynağı üzmeyecek sistem önerilerine açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

bu 4 sistemden hangisi alınır veya alınır mı?

Daha faz

Son düzenleme:
öyle bi fiyat verdinki ne ikinci el nede sıfır fiyatını tam hak eden bir segment yok
39k ya 5060 lı sistemleri alabilirsin özellikle gaming gen tr ve incehesap ta cok sağlam sistemler var azcık bütceni arttırıp rahat et derim
2. el tam bir pc dizmek okadar kolay iş değil alacaksan ise 7700 XT yada 3070 alabilisin
hiç olmassa yarı 2. el yarı sıfır bir sistem yapabilirsin
sıfır 5060 ın yanında 2. el 5 5500 - 8x2 - b550 - enermax sıfır psu 750W - Kampanyalar ile 500 gb lık nvme ler düşürebilirsin fiyat 32 35k olur
bu fiyata alına bilecek en iyi ekran kartı sıfır 5060 dır

öyle bi fiyat verdinki ne ikinci el nede sıfır fiyatını tam hak eden bir segment yok
39k ya 5060 lı sistemleri alabilirsin özellikle gaming gen tr ve incehesap ta cok sağlam sistemler var azcık bütceni arttırıp rahat et derim
2. el tam bir pc dizmek okadar kolay iş değil alacaksan ise 7700 XT yada 3070 alabilisin
hiç olmassa yarı 2. el yarı sıfır bir sistem yapabilirsin
sıfır 5060 ın yanında 2. el 5 5500 - 8x2 - b550 - enermax sıfır psu 750W - Kampanyalar ile 500 gb lık nvme ler düşürebilirsin fiyat 32 35k olur
bu fiyata alına bilecek en iyi ekran kartı sıfır 5060 dır
maalesef ki bütçem bu kadar kral ya sistem dizmeyi şuan pek anlamıyorum ama hangi parçaları kullanabilirim ya da bu fiyata hazır sistem önerir misin?

Geri