Direksiyon Seti Önerisi 40-45 Bin TL Bütce

45k'ya direkt simülasyon seti tarzı bir şey de kurulamaz mı, yer varsa? Daha çok tatmin etmesi açısından. (illaki tüm para harcanacaksa)
Yani kokpit vs de kurulabilir ama arkadaşın oynayacağı oyunlar için gereksiz masraf olur. Ayrıca çok yer kaplıyor yer sıkıntısı da olmaması lazım.

Yani kokpit vs de kurulabilir ama arkadaşın oynayacağı oyunlar için gereksiz masraf olur. Ayrıca çok yer kaplıyor yer sıkıntısı da olmaması lazım.
Gereksiz olduğuna ve yer açısından rahatlığa ihtiyaç olduğuna katılıyorum, ondan dolayı "yer varsa?" ve "illaki tüm para harcanacaksa" diye belirttim. Yoksa sizin bana da önerdiğiniz gibi, VD4 yeterli :)

Gereksiz olduğuna ve yer açısından rahatlığa ihtiyaç olduğuna katılıyorum, ondan dolayı "yer varsa?" ve "illaki tüm para harcanacaksa" diye belirttim. Yoksa sizin bana da önerdiğiniz gibi, VD4 yeterli :)
Yani masada kullanılacaksa VD4 yeterli. VD10 masada kullanılmaz zaten masayı ortadan ikiye böler 😂😂

knk yurtdışından getırtcem aklımda moza r5 +moza sfiter+debriyaj var total 32 34 arası tutuyo bu şekılde turkıyede malum daha pahalı yaron obnurgun en azından aldıgım fıyata satabılımıyım yurt dışı oldugundan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pxn pıyasada yenı canlandıgığı için (marka tutkunları tercih etmıyebılıyor) yoksa onuda alabılırım marka tutkunlugum yok ama yarın satarken hızlı olsun değer kaybetmesın ıstıyoum brıazda ne dersiniz

reis ondan değil ya g29 20 k vermek aptallıkdır hatayı 1 kere yaptım 2 . kere yapmam :)

düzeltme yapim birde (f1 ve ralliye girmeyi düşünüyorum g29m mlaumn sesli oldugundan torku fulleyıncew traktör oluyordu o ndan giremeyip hevesim kaçmıştı)
yd için Moza R5 Pro+Thrustmaster TH8A+pedallar için performans kiti+SRP2 lite debriyaj+moza HBP el freni

Geri