Hocam Allah aşkına sen ne anlatıyorsun ya

Hala benim en başında önerdiğim sistemden baz alarak savunma yapıyorsun. Sen istiyorsun ki adam ürünleri 5 ise 2ye satsın senin için “piyasa” o olduğu için. Hayatında daha önce toplasan 2 tane ürün sattın mı? 2. El piyasalarından haberdar mısın? Değilsin bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yıllardır yaptığım işin piyasasını bana öğretme gözünü seveyim. Hala YOĞĞĞ ONLAR O PARA ETMEZ SIFIR ŞU TOPLANIYOR DAHA İYİ diyorsun bunu ben de biliyorum ki bu konu açılmadan farklı bir konuşa aynı arkadaşa aynı parçaları önerdim bu konuda da ilk öneren benim hatta. Adam gidip sıfırdan veya 2. Elden am5e toplayacaksa en mantıklısı bu zaten. Ama elindeki eski donanımlarını satarsa ederleri dediğim gibi olur o fiyattan satılır. Kimsenin CEO’suna gerek yok bahsettiğim üst düzey anakart kullanan kişiler hakkında bir tane bile böyle bir insan tanımadan adamları farklı bir stereotype içine koymuşsun, Ulan herşeyi geçtim gidip Asus TUF B550 ile Biostar B550yi nasıl karşılaştırdın ona aklım bile almıyor hayatında kullandın mı önerdiğin anakartı? Kullansaydın aralarında ne kadar büyük bir uçurum olduğunu anlardın zaten fazlarından VRM soğutmasına, ram slotundan m2 slotuna, Biosundan teknoloji farkına kadar. Şuana kadar ne savunduysan nasıl savunduysan inan hiçbirini mantık çerçevesine oturtarak konuşmuyorsun. Dediğimi yanlış anlama bu sektör hakkında en ufak bilgin yok ama hala çok biliyormuşsun gibi konuşmaya devam ediyorsun belki bir ihtimal anlarsın diye cevap vermeye devam ediyorum, Bir ürün senin gözünde fahiş fiyat ise ve sen o ürüne alıcı değilsen bırak fahişliğine alıcı adam karar verir zaten. Adam istişaresini yapıp isterse am5e geçer isterse 5800x3d alır devam eder. 5800x3d kaçtan gitmesini savunuyorsun bilmiyorum ama elimde 5900X var şuan satmaya kalksam alıcısı hazır 13 binden verir aynı paraya hatta daha altına 7800x3d alırım. Bu arkadaş olur da bu fiyatlara koyarsa işlemciyi direk alırım bile.