İ5-12400f - Rtx 5060 Sistem 33.500 Tl Vatan Bilgisayar

Elimde 3050 , i5 11400h laptop var.Sadece valorant oynuyorum.Alınır mı bu taksitli olması cezbetti fiyat da uygun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3050 li olanı arkadaş 25 veriyor

daha fazlasını beklerdim, o kadar ram indirimi vs. yapıldı belliki ellerinde malda var, 25k filan olmalıydı. yine de alıp kullancam diyen için gayet hoş kaliteli, sadece cpu soğutucu pek iyi değil ama iş görür tabi soğutur.
edit: 5060 varken b580 kesinlikle alınmaz, intel arc üretimi durdu bitti diyip cıkıp gitse sıkıntı, nvidia suan 1060 kartın olsa bile sorunsuz calısıyor güncelliyor hep
Katılıyorum sürekli oyuncu sistemlerinde intel kartı pompalıyanları anlamıyorum,.Crimson desert bile ilk çıktığında destek vermedi oyunu iade edin dedi backlash yiyicne destek verme kararı aldılar.İntel yeni nesil ekran kartı çıkarmakdan vazgeçtiğini pc ekran kartı pazarından çekileceği konuşuluyor igpu odaklanıcağı söyleniyor bu yüzden bu firmaya driver konusunda güvenip 5 yıllık pc falan alınmaz.12 gb f/p diye güvenip alıcağınıza gidin 5060 8 gb alın en azından en az 5-10 yıl driver desteği garanti .

Arkadaşlar alınca m2 takcam ekstradan.hangisini almalıyım

2x8 ram koydugun anda bos slot kalmiyor sikinti. O nedenle 9060 itopyada 32 bin TL'ye sistem var 250 TL'ye tek 16gb ram alabiliyorsun tek slotun bosa dusuyor. En guzel f/p o su anda

Merhaba.. Bu sistem gerçekten alınır mı?

Gayet güzel sistem, parça kalitesi de iyi bence. Ramler mesela 3600Mhz CL18, görece yüksek bir frekans DDR4 için ki DDR4'de Abdullah Abi'nin dediği gibi ram frekansı hayati önemli. Ayrıca Ekran kartı da Asus Dual. Fiyat / performans segmentinde takılan markalara da saygım sonsuz ama İnno3D veya Gainward olmasındansa, Asus Dual'i sabahtan akşama kadar tercih ederim. Satarken de çok daha rahat ve hızlı satar.

Bu çerçevede baktığımızda günün sonunda üzmez bir sistem bir de paraf kullanan varsa 2.5-3k arası puan veriyor kampanyalardan göz atarsınız ona da.
Bilgili birine benziyon abi ben bu sisteme i5 14400f islemci koyup ana karti msi pro 750b yaptım sogutucuyuda 90mm den 120mm yaptim 41k oldu mantiklimi yardimci olursan sevinirim

"Gerçekten çok iyi ve F/P" bir sistem görmedik epeydir...

Geri