Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Bu arada gaming genden alırsanız 150tl kargo ücreti var
www.gaming.gen.tr
2036TL iade kampanyası
promotion.asus.com
ekipman anlatma kampanyası
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ROG ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 09/03/2026 - 30/06/2026 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 1000 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANIN. KAMPANYA STOKLARLA SINIRLIDIR. ASUS, ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN KAMPANYAYI SONLANDIRMA HAKKINA SAHİPTİR.
www.asus.com
Ekstra olarak Gaming gecesine giriyor bugün fiyat oalrak daha avantajlo olur mu bilemem
Ama Klavye olarak Rog scope 2 96 wrieless NX switch 5799 civarına düşer diye tahmin ediyorum ekstra olarak 1527 TL Nakit iadesi bulunuyor klavyenin değelendirmek isteyenlere paraf karta 3 taksit mevcut klavyeyide kullanıyorum soruları alabilirim
ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik RGB Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
2 kampanya birleşmiyor maalesef
Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum
Kampanya dahil satıcılar
- Game Garaj
- Gaming.Gen.TR
- Gökkuşağı
- Eternal
- Hepsiburada
- Itopya
- İncehesap
- PcKolik
- Sinerji
- Tebilon
- Vatan Bilgisayar