🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Bu arada gaming genden alırsanız 150tl kargo ücreti var o.O2

2036TL iade kampanyası

ekipman anlatma kampanyası

Ekstra olarak Gaming gecesine giriyor bugün fiyat oalrak daha avantajlo olur mu bilemem
Ama Klavye olarak Rog scope 2 96 wrieless NX switch 5799 civarına düşer diye tahmin ediyorum ekstra olarak 1527 TL Nakit iadesi bulunuyor klavyenin değelendirmek isteyenlere paraf karta 3 taksit mevcut klavyeyide kullanıyorum soruları alabilirim

2 kampanya birleşmiyor maalesef
Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum

Kampanya dahil satıcılar
  • Game Garaj
  • Gaming.Gen.TR
  • Gökkuşağı
  • Eternal
  • Hepsiburada
  • Itopya
  • İncehesap
  • PcKolik
  • Sinerji
  • Tebilon
  • Vatan Bilgisayar
  • Vizyon Bilgisayar
Hocam gaming gen de 1000 tl geri ödeme diyor sizin attığınız kampanyada 2036 tl diyor, ek olarak bu kulaklık için bu süreç boıyunca ne diyorsunuz? Ben aktif olarak asus rog delta 1 kullanıyorum deri olmasından dolayı dökülmeye başladı ve pelta almak istiyorum. Önerir misiniz? Ayrıca bu kampanyadan tam olarak nasıl faydalanacağız?

Hocam gaming gen de 1000 tl geri ödeme diyor sizin attığınız kampanyada 2036 tl diyor, ek olarak bu kulaklık için bu süreç boıyunca ne diyorsunuz? Ben aktif olarak asus rog delta 1 kullanıyorum deri olmasından dolayı dökülmeye başladı ve pelta almak istiyorum. Önerir misiniz? Ayrıca bu kampanyadan tam olarak nasıl faydalanacağız?
2 ayrı kampanya var hocam 2036 ayrı 1000 ayrı 1 tanesine katılabiliyorsunuz kulaklık gayet güzel kampanya süresi başladığında verdiğim linkten başvuru yapacaksınız fatura ile

ben de re9 veriyor diye almıştım 6kdan 4e falan gelmiş oldu güzel klavye

2 ayrı kampanya var hocam 2036 ayrı 1000 ayrı 1 tanesine katılabiliyorsunuz kulaklık gayet güzel kampanya süresi başladığında verdiğim linkten başvuru yapacaksınız fatura ile
2036'a katılayım o halde hocam. 4.863 TL'ye geliyor bedava fiyat. Asus rog delta 1 den geçicem kalite düşüşü olur mu bilmiyorum. Sırf kargo parası ödememek için mağazadan teslim alacağım :D geçen koltuk aldım gaminggenden mecbur 500 tl kargo parası ödedik.

Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

2036TL iade kampanyası

Ekstra olarak Gaming gecesine giriyor bugün fiyat oalrak daha avantajlo olur mu bilemem
Ama Klavye olarak Rog scope 2 96 wrieless NX switch 5799 civarına düşer diye tahmin ediyorum ekstra olarak 1527 TL Nakit iadesi bulunuyor klavyenin değelendirmek isteyenlere paraf karta 3 taksit mevcut klavyeyide kullanıyorum soruları alabilirim

Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum

Kampanya dahil satıcılar
  • Game Garaj
  • Gaming.Gen.TR
  • Gökkuşağı
  • Eternal
  • Hepsiburada
  • Itopya
  • İncehesap
  • PcKolik
  • Sinerji
  • Tebilon
  • Vatan Bilgisayar
  • Vizyon Bilgisayar
N11 veya başka platformlardan Eternal dan satın alan var mı?

2036TL iade kampanyası

Kampanya dahil satıcılar
  • Game Garaj
  • Gaming.Gen.TR
  • Gökkuşağı
  • Eternal
  • Hepsiburada
  • Itopya
  • İncehesap
  • PcKolik
  • Sinerji
  • Tebilon
  • Vatan Bilgisayar
  • Vizyon Bilgisayar
Hocam referans kodunuz var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben bütün bilgileri doldurdum ama nedense iban kısmında türkiye yok, yani var ama seçince ibanın başı TR olmuyor.
Hocam referans kodunuz var mı? Birlikte kazanalım.

evet aynı sorunu yaşıyorum. Düzeltirler diye umuyorum.
Hocam referans kodunuz var mı? Birlikte kazanalım.

Bu arada İBAN tarafı bendede sorunlu

Ben de aynı klavyeyi 2024'te almıştım, gene cashback kampanyasında 930 tl civarı geri ödemesi vardı. İban kısmında tr yoktu diye hatırlıyorum emin değilim, ülkeler arası transfer kodu diye bir şey vardı adı aklıma gelmiyor. 1 ay içinde falan yatmıştı para

Ben de aynı klavyeyi 2024'te almıştım, gene cashback kampanyasında 930 tl civarı geri ödemesi vardı. İban kısmında tr yoktu diye hatırlıyorum emin değilim, ülkeler arası transfer kodu diye bir şey vardı adı aklıma gelmiyor. 1 ay içinde falan yatmıştı para
Hocam ülke olarak türkiye var fakat seçince TR olmuyor diğer ülkelerin ibanı oluyor yarın bir arayıp soracağım.

Sizde referans kodu var mı acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Hocam ülke olarak türkiye var fakat seçince TR olmuyor diğer ülkelerin ibanı oluyor yarın bir arayıp soracağım.

Sizde referans kodu var mı acaba?
Bilmiyorum hocam ben dediğim gibi 2024 nisanda aldım sorunsuz geçmişti süreç

N11 veya başka platformlardan Eternal dan satın alan var mı?
Cevap verebilecek var mı? IBAN sıkıntı yazan çok duruma açıklama getirebilecek varsa sevinirim. Yoksa nakite başka yoldan çevirmeyi düşünüyorum parafparayı.

Geri