Birazdan gideceğim hocam başka istemem veya görmek gereken bir şey var mı?faturanın bir nüshasını iste ve faturadaki seri numarası ile ramdeki seri numaranın eşleşmesi lazım
Hocam vatan üzerinden almış e-arsiv faturayı aldım sadece sorun olur mufaturanın bir nüshasını iste ve faturadaki seri numarası ile ramdeki seri numaranın eşleşmesi lazım
Ram set olarak satıldıysa garantiye de set olarak isteme ihtimali yüksek tek tekse sorun olmaz ama.Arkadaşlar ikinci el bir ram alacağım faturayı adam bana foto olarak atacak sorun olur mu? İki tane ram almış birini alacağım için fatura kendisinde kalacakmış fotoğraf olarak atarım dedi.
sorun olmaz ama yukarda arkadaşın dediği gibi setin parçasını satıyorsa alma tekli ise alHocam vatan üzerinden almış e-arsiv faturayı aldım sadece sorun olur mu
Tekli ama e arşiv faturada sadece ram yok işlemci vs de almış sorun olur mu tek faturada?sorun olmaz ama yukarda arkadaşın dediği gibi setin parçasını satıyorsa alma tekli ise al
olmazTekli ama e arşiv faturada sadece ram yok işlemci vs de almış sorun olur mu tek faturada?