- Bütçe
- 10000
Elde msi 1080p va panel 140hz curved monitörüm vardı kırıldı yaklaşık 7 senedir kullanıyordum. Yeni monitör bakarken bütçeye uygun 2k modellerinde olduğunu görünce çok aşırı bir beklenti olmaması şartıyla 2 model arasında kararsız kaldım.
Aoc Q27G42XNE 27" 180Hz 0,5ms Freesync 2k HDR10 Fast Va Gysnc Oyuncu Monitörü
Lg Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 1ms(gtg) Qhd IPS Pivot Srgb 99% Vesa Displayhdr 400 Gaming Monitör
Yazılım ve arada oyun için kullanacağım FPS, futbol ve arada hikayeli oynuyorum.
iki model arasındaki FPS farkı benim için sorun değil.
IPS panel hiç kullanmadım elimdeki eski va panel de siyahlar iyidi karanlık sahnelerde de ışık sızması net belliydi ama ikinci el almıştım zamanında ucuza kapatmıştım iş görüyordu.
Zaten öyle film dizi falan izlemiyorum tv kullanıyorum bu işler için.
Mac Mini ve masaüstü pc ile ortak kullanacağım. Monitör kolu da mevcut bu yüzden monitörlerin hareket kabiliyetleri de karşılaştırmaya dahil etmeyelim.
Karanlık tema tercih ediyorum her program ve web sitesinde ips siyahlarda çok ışıklı diyorlar ama web ve normal kullanımda bile göze batar mı hiç bilmiyorum. Kullananlar monitörlere dair bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
Genel olarak da bu ikiliden hangisi neden tercihiniz olurdu bilmek isterim
Aoc Q27G42XNE 27" 180Hz 0,5ms Freesync 2k HDR10 Fast Va Gysnc Oyuncu Monitörü
Lg Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 1ms(gtg) Qhd IPS Pivot Srgb 99% Vesa Displayhdr 400 Gaming Monitör
Yazılım ve arada oyun için kullanacağım FPS, futbol ve arada hikayeli oynuyorum.
iki model arasındaki FPS farkı benim için sorun değil.
IPS panel hiç kullanmadım elimdeki eski va panel de siyahlar iyidi karanlık sahnelerde de ışık sızması net belliydi ama ikinci el almıştım zamanında ucuza kapatmıştım iş görüyordu.
Zaten öyle film dizi falan izlemiyorum tv kullanıyorum bu işler için.
Mac Mini ve masaüstü pc ile ortak kullanacağım. Monitör kolu da mevcut bu yüzden monitörlerin hareket kabiliyetleri de karşılaştırmaya dahil etmeyelim.
Karanlık tema tercih ediyorum her program ve web sitesinde ips siyahlarda çok ışıklı diyorlar ama web ve normal kullanımda bile göze batar mı hiç bilmiyorum. Kullananlar monitörlere dair bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
Genel olarak da bu ikiliden hangisi neden tercihiniz olurdu bilmek isterim
Son düzenleme: