Acer Nitro Leptop Ultra 9 275hx 240 Hz Oled Ekran 5070ti Sizce Değeri Nedir

cagdastr

80+
Reaksiyon skoru
1
Acer Nitro leptop ultra 9 275hx 240 hz oled ekran 5070ti sizce değeri nedir satmam gerekiyor amerikadan geldi tasıma çantası ve adaptörü var sadece oled ekranı türkiyede yok tam özellikleri 32 gb ram 1tb ssd 5070ti ultra 9 275HX 16 inç 240 hz oled ekran

Sen şimdi cihazın çok değerli falan sanıcaksın muhtemelen ama oled ekranın artı bir değeri var tabikide ama Türkçe olmayan klavye ve Türkiyede geçmeyen garantisi sorun çıkınca alamayacağın destek alıcı pek cezbeden şeyler değil.

Çok değerli zannetmiyorum bilgim olmadıgı için forum açtım kesinlikle dez avantajları var ama satılmıcak bir ürün olduğunu düşünmüyorum emsali olmadıgı ıcın

Acer Nitro leptop ultra 9 275hx 240 hz oled ekran 5070ti sizce değeri nedir satmam gerekiyor amerikadan geldi tasıma çantası ve adaptörü var sadece oled ekranı türkiyede yok tam özellikleri 32 gb ram 1tb ssd 5070ti ultra 9 275HX 16 inç 240 hz oled ekran
Kaça aldın oradan 63-65 arası gider gibi geliyor belki daha fazlaya da satarsın ama çok beklersin

hediye geldi rakamını bilmiyorum teşekkürler

Kaça aldın oradan 63-65 arası gider gibi geliyor belki daha fazlaya da satarsın ama çok beklersin
Bu özellikteki cihazın o fiyatlara satılması korkunç olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hediye geldi rakamını bilmiyorum teşekkürler
Emsalini almaya kalksan çok fazla para vereceksin bu düşünerek hareket et. Kelepir fiyata verme. Bana kalırsa zaten hediye, satma.

Sen şimdi cihazın çok değerli falan sanıcaksın muhtemelen ama oled ekranın artı bir değeri var tabikide ama Türkçe olmayan klavye ve Türkiyede geçmeyen garantisi sorun çıkınca alamayacağın destek alıcı pek cezbeden şeyler değil.
Türkçe klavye ve garantisi çok önemli değil. Zaten oyun oynayan birisi iyi bir kablosuz mekanik klavye ile yoluna bakar. 10 parmak yazmadığına göre bence klavye gereksiz takıntı. Ayrıca TR'deki hangi garanti iyi ki? Herşeyi tüketici hatası olarak söylüyorlar genelde.

Son düzenleme:
Kaça gidecek peki belli fiyatın üstündeki laptoplar 2.el zor satıyor şahsen ben 2.el 5070ti garantisiz alacağıma 0 5070li alırım

Beklersen daha fazlaya satarsın o fiyatlara hızlı satar gibi geldi

bilişimle ilgilenen arakdaşım 100k rahat eder dedi bir sorayım sizlere dedim cok sagolun

Emsalini almaya kalksan çok fazla para vereceksin bu düşünerek hareket et. Kelepir fiyata verme. Bana kalırsa zaten hediye, satma.

Türkçe klavye ve garantisi çok önemli değil. Zaten oyun oynayan birisi iyi bir kablosuz mekanik klavye ile yoluna bakar. 10 parmak yazmadığına göre bence klavye gereksiz takıntı. Ayrıca TR'deki hangi garanti iyi ki? Herşeyi tüketici hatası olarak söylüyorlar genelde.
Cihazda en basitinden bir kablo arızası olsa o kadar para verdiğin ürünü sana getirirler artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri