❌İndirim Bitti! Vatan 13 Mayıs Sistem 49.999₺

İntelin anakart tarafında problemleri var. Her yeni seri işlemci için yeni seri anakart alıyorlardı galiba. Gereksiz masraf. Performans konusunda da AMD'yi yakalayabildi mi bir fikrim yok.
Hocam aynısı amdde de var, gen4 çıkıyor yeni çipset, gen5 çıkıyor yeni çipset, sadece işlemci fiziksel olarak uyuyuor diye AMD destek veriyor gibi görünüyor ama kimse B350 ile 5700X kullanmıyor.

Hocam aynısı amdde de var, gen4 çıkıyor yeni çipset, gen5 çıkıyor yeni çipset, sadece işlemci fiziksel olarak uyuyuor diye AMD destek veriyor gibi görünüyor ama kimse B350 ile 5700X kullanmıyor.
Galiba diyerek zaten çok bilmediğimi yansıtmak istemiştim ama etkili olmamış. AMD için de elbette var böyle bir durum. B350 ile 5700X kullanmamaları kullanamadıkları anlamına gelmiyor sanırım. O anakarta o işlemci takılabiliyor mu günün sonunda? Bilmiyorum soruyorum sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir sistem bu bayramda yine 50-55'e gelirse direkt çökerim ama affetmem. İntel falan ama çözeriz ilerde bir şekilde :D

Evet beyler sizce alınır mı bu sistem ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum

intel doğru yapıyor demiyoruz ama chiptset teknolojisi ve portlarda evriliyor x870 ve x870E arasında veriyolu farkı var bir dünya

Arkadaşlar bu sistem alınır mı . İlerde amd işlemci takmak istediğimde anakart engel olur mu pek anlamıyorum çünkü. Yoksa biraz daha üstüne koyup hepsiburada taksitli sistemden 5070li almak mı mantıklı.

Arkadaşlar bu sistem alınır mı . İlerde amd işlemci takmak istediğimde anakart engel olur mu pek anlamıyorum çünkü. Yoksa biraz daha üstüne koyup hepsiburada taksitli sistemden 5070li almak mı mantıklı.
anakart intel anakartı hocam olmaz

Peki 60k bütçede ki 5070 li oem sistem mi daha iyi yoksa bu mudur hocam. Genel parça kalitesi veya ilerde ki upgrade anlamında
hocam onun için ayrı konu açmanızı öneririm müdavimi olan arkadaslar daha iyi anlarlar yanlıs yönlendirme yapmak istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,896
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri