Öneri R7 7800X3D ve RTX 5070 İçin Anakart Tavsiyesi

Komple toplayınca burda buluşalım hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden :))
Sağol hocam, sen de kasa görüntüsünü pek kafaya takma bence istediğin performansı alabiliyorsan kasaya gözün 2-3 gün takılıyor sonrasında arkaplanda kalıyor zaten.

Hocam merhabalar, bende am5 e yeni geçtim. daha önceki kartım b350 tomahawk actic ti. yeni aldığım b850 gaming plus wifi6e. yine beyaz bir anakart. xpg bellekler ile kullanıyorum. oc bakımından bayağı yetenekli kart . bütcen ne bilmiyorum ama istersen bir araştır. 9950 leri falan sıkıntısız besleyebilecek güçte

Teşekkür ederim, hayır ekran kartım 3x fan. Ben de bu yüzden anakart için acele etmiyorum, biri aklıma şu anakartı soktu ama bu kadar bütçe ayırmalı mıyım o konuda kararsızım.
Saçma olur hocam. Mantıken eğer 14k lık kart yerine 7k lık B650 Eagle tercih ederseniz arta kalan 7k yı ekran kartına ekleseniz neredeyse 5070Ti parası çıkıyor.

Saçma olur hocam. Mantıken eğer 14k lık kart yerine 7k lık B650 Eagle tercih ederseniz arta kalan 7k yı ekran kartına ekleseniz neredeyse 5070Ti parası çıkıyor.
Valla aldım bile o fiyata zotac sff kartlar anca çıkıyordu onlar da içime sinmiyor

Valla aldım bile o fiyata zotac sff kartlar anca çıkıyordu onlar da içime sinmiyor
Hocam arada az bir fark yok 5070Ti sff de olsa 5070Ti dır. UV yapıldığında zaten hepsi serin çalışıyor. Tabi tercih sizin ama 14k anakarta verip 5070 almak çok mantıklı bir hareket gibi gelmiyor.

Valla aynen öyle sadece bütçe değil mesele düz 5070ti alıcağıma 5070 dolu model olsun kafasındaydım bende ileride ne olur bilinmez zotac sff modele hiç sıcak bakmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,591
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri