❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse 4480 Tl

Çok iyi fiyat ama Razer Viper V4 Pro çıkmasını bekleyeceğim

vatan da v4 pro yazanlar nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz arayan var ise 4999₺
Siyah 4900 - 200₺ kupon ile 4700₺ şu an;

1778958772970.webp

Fareyi başka alan var mıydı bilmiyorum ama ben yarın iade gönderiyorum. Kutusunu yeni açtım ve yaklaşık 1 saat geçirdim.

Tuşa basış aralığı uzun, tuş sert ve aşırı çok ses çıkarıyor, özellikle sol click. Başım ağrıdı resmen. Malzeme kalitesi sıradan, tutuş rahatlığı eh işte. Sensör ve DP / Hz olayları da öyle aşırı fark yaratmadı. Mevcut farem G305, ondan önce G102 kullandım onlarda bile böyle dandik sorunlar yoktu.

Böyle bir fare nasıl çok tutmuş ve beğenilmiş hiç anlamadım, belki benimki kötü çıktı ama büyük hayal kırıklığı...

Fareyi başka alan var mıydı bilmiyorum ama ben yarın iade gönderiyorum. Kutusunu yeni açtım ve yaklaşık 1 saat geçirdim.

Tuşa basış aralığı uzun, tuş sert ve aşırı çok ses çıkarıyor, özellikle sol click. Başım ağrıdı resmen. Malzeme kalitesi sıradan, tutuş rahatlığı eh işte. Sensör ve DP / Hz olayları da öyle aşırı fark yaratmadı. Mevcut farem G305, ondan önce G102 kullandım onlarda bile böyle dandik sorunlar yoktu.
Senin aldığın mouse sorunlu olabilir mi? razer cobra proya göre bana clickler daha sessiz ve rahat geldi. Abartı bir click sesi yok. Ağır mouseden geçtiğim için bana hafif ve çok rahat geldi.

Böyle bir fare nasıl çok tutmuş ve beğenilmiş hiç anlamadım, belki benimki kötü çıktı ama büyük hayal kırıklığı...
sıkıntı bence sizin ürününüzde hocam beyazını kullanıyorum sıfır sıkıntı

Senin aldığın mouse sorunlu olabilir mi? Abartı bir click sesi yok. Ağır mouseden geçtiğim için bana hafif ve çok rahat geldi.
Olabilir, biraz araştırdım yaşayanlar var. Bu kadar pahalı Pro bir cihazda, üründen ürüne fark olmaması lazım.

sıkıntı bence sizin ürününüzde hocam beyazını kullanıyorum sıfır sıkıntı
Sağ tık sesi kabul edilebilir tok bir ses verirken sol sesi daha yüksek ve yankılı bir ses veriyor. Hafif metalik ve yaylı bir ton aynı zamanda.

Olabilir, biraz araştırdım yaşayan çok var. Bu kadar pahalı Pro bir cihazda, üründen ürüne fark olmaması lazım.

Şöyle söyliyim, sağ tık sesi kabul edilebilir tok bir ses verirken sol sesi daha yüksek ve yankılı bir ses veriyor. Hafif metalik ve yaylı aynı zamanda.
sağ ve sol clickte tıklama farklılığı ve metalik yaylı bir ses varsa size gelen mouse sorunlu bendeki üründe sağ ve sol click sesi aynı ve yay vs basarken o tarz birsey hissetmiyorum. iadeyle doğru karar vermişsiniz tekrar almak isterseniz alıp deneyin belki düzgün denk gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri