Kampanya linki vs var mı acaba?Ben aldım teşekkür ederim.
Maximum 3 taksit 2500/250₺ maxipuan veriyor.
Kampanya linki vs var mı acaba?Ben aldım teşekkür ederim.
Maximum 3 taksit 2500/250₺ maxipuan veriyor.
App'tan bulup katıl diyin önce. Kredi Kartları geçerli değilmiş ben de şu an öğrendim...Kampanya linki vs var mı acaba?
8.5-9k bandında çıkar iki kat fiyat farkına değmez.Çok iyi fiyat ama Razer Viper V4 Pro çıkmasını bekleyeceğim
vatan da v4 pro yazanlar nedirÇok iyi fiyat ama Razer Viper V4 Pro çıkmasını bekleyeceğim
Çok iyi fiyat ama Razer Viper V4 Pro çıkmasını bekleyeceğim
Bu DeathAdder hocam arkadaş Viper'ın V4'ünü beklediğini söylemiş.vatan da v4 pro yazanlar nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Razer DeathAdder v4 Kablosuz Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer DeathAdder v4 Kablosuz Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Malzeme kalitesi sensörü vesaire iyi oldumu fiyat 3 e yaklaşıyor zaten 3 verene kadar 4.5 verip alınabilirarkadaşlar sizce 2k .2.5k ya cin malı ürünler almakmı yoksa kredi kartından tek seferde bunu alıp kullanmakmı
Senin aldığın mouse sorunlu olabilir mi? razer cobra proya göre bana clickler daha sessiz ve rahat geldi. Abartı bir click sesi yok. Ağır mouseden geçtiğim için bana hafif ve çok rahat geldi.Fareyi başka alan var mıydı bilmiyorum ama ben yarın iade gönderiyorum. Kutusunu yeni açtım ve yaklaşık 1 saat geçirdim.
Tuşa basış aralığı uzun, tuş sert ve aşırı çok ses çıkarıyor, özellikle sol click. Başım ağrıdı resmen. Malzeme kalitesi sıradan, tutuş rahatlığı eh işte. Sensör ve DP / Hz olayları da öyle aşırı fark yaratmadı. Mevcut farem G305, ondan önce G102 kullandım onlarda bile böyle dandik sorunlar yoktu.
sıkıntı bence sizin ürününüzde hocam beyazını kullanıyorum sıfır sıkıntıFareyi başka alan var mıydı bilmiyorum ama ben yarın iade gönderiyorum. Kutusunu yeni açtım ve yaklaşık 1 saat geçirdim.
Tuşa basış aralığı uzun, tuş sert ve aşırı çok ses çıkarıyor, özellikle sol click. Başım ağrıdı resmen. Malzeme kalitesi sıradan, tutuş rahatlığı eh işte. Sensör ve DP / Hz olayları da öyle aşırı fark yaratmadı. Mevcut farem G305, ondan önce G102 kullandım onlarda bile böyle dandik sorunlar yoktu.
Böyle bir fare nasıl çok tutmuş ve beğenilmiş hiç anlamadım, belki benimki kötü çıktı ama büyük hayal kırıklığı...
Olabilir, biraz araştırdım yaşayanlar var. Bu kadar pahalı Pro bir cihazda, üründen ürüne fark olmaması lazım.Senin aldığın mouse sorunlu olabilir mi? Abartı bir click sesi yok. Ağır mouseden geçtiğim için bana hafif ve çok rahat geldi.
Sağ tık sesi kabul edilebilir tok bir ses verirken sol sesi daha yüksek ve yankılı bir ses veriyor. Hafif metalik ve yaylı bir ton aynı zamanda.sıkıntı bence sizin ürününüzde hocam beyazını kullanıyorum sıfır sıkıntı
sağ ve sol clickte tıklama farklılığı ve metalik yaylı bir ses varsa size gelen mouse sorunlu bendeki üründe sağ ve sol click sesi aynı ve yay vs basarken o tarz birsey hissetmiyorum. iadeyle doğru karar vermişsiniz tekrar almak isterseniz alıp deneyin belki düzgün denk gelir.Olabilir, biraz araştırdım yaşayan çok var. Bu kadar pahalı Pro bir cihazda, üründen ürüne fark olmaması lazım.
Şöyle söyliyim, sağ tık sesi kabul edilebilir tok bir ses verirken sol sesi daha yüksek ve yankılı bir ses veriyor. Hafif metalik ve yaylı aynı zamanda.