❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

laptop için kullanabilir miyiz yenilenmesi gerekiyor hep ücretli yaptırdım o yüzden soruyorum
macunu kullanırsında bracketi ne yapacaksın hocam.

bende aldım birtane teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa

Bunun üzerine sıvı veya hava soğutma takmakta sıkıntı yaratmıyor değil mi bu braket
tabii ki kullanabilirsiniz. İşlemci çevresine oturuyor. Soğutucu montajına herhangi bir dezavantajı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

macunu kullanırsında bracketi ne yapacaksın hocam.

bende aldım birtane teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa
Rica ederim hocam. Faydamız olduysa ne mutlu..

n11 üzerinde sepet120 kupon koduyla 494,99 TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat.
Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli, yoğun ve MX4'ten daha iyi performans veriyor. MX6'ya yakın. Bu kalitedeki sadece termal macunların 300-400TL bandında olduğu düşünüldüğünde tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Ürün linki: Thermalright AM5 - n11.com
Kupon Kodu: sepet120

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bügün bende am5 güçlendirme kiti bakıyodum. bu kadar güzel denk gelemezdi. termal macun ama TF7 nin çok katı oluyor. onu kullanayimmi yoksa ayrı olarak Thermal grizzly alıp onlamı devam edeyim. Mjolnir sıvı soğutma ve 7800x3d komboluyorum.

Arkadaşlar bu kiti almayın çünkü baskıdan kaynaklı işlemciniz tam çalışmayabilir. Mesela işlemcinin sağ üst köşesindeki vidayı çok sıkarsanız dengesizlik oluşacak ve bunun önüne geçmek biraz zor

bunun farkının işlemci mimarisinden kaynaklandığı söyleniyor inteller daha fazla yüzeye ısıyı dağıtıyor amdlerde chipletten dağıttığı için fark yaratamama sebebi o
Evet mimarisel bir fark. Bu kitler genelde Intel tarafında 700K-900K gibi yüksek TDP işlemcilerde daha etkili.

AMD tarafında aldım 3-5 derece sıcaklık düştü diyenlerin tamamı termal kutudan çıkan TF7 kaynaklı sıcaklık düşüşü olduğunun farkında değil.

n11 üzerinde sepet120 kupon koduyla 494,99 TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat.
Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli, yoğun ve MX4'ten daha iyi performans veriyor. MX6'ya yakın. Bu kalitedeki sadece termal macunların 300-400TL bandında olduğu düşünüldüğünde tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Ürün linki: Thermalright AM5 - n11.com
Kupon Kodu: sepet120

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
IMG_5026.webp

Hocam sırf PC ye takarken temizleyim diye aldım yinede sağol

Geri