❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

Satıcının satışı yok tipleme gaming olsa iyiymiş
ben aldım daha yeni tipleme gamingten ürün orjinal
1778766355545.webp

n11 üzerinde sepet120 kupon koduyla 494,99 TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat.
Yanında gelen Thermalright TF7 termal macun kaliteli ve MX4'e yakın performans veriyor.
Ürün linki: Thermalright AM5 - n11.com
Kupon Kodu: sepet120

Alıntıyı görüntüle
tf7 mx4 ten çok daha iyidir belki mx6 ya denk diyebiliriz ama ondan da iyi bazı testlerde, bu güçlendirme kiti 3-4-5 derecelere kadar düşürebiliyor durumdan duruma değişerek. Kısaca termal macun fiyatına üstüne güçlendirme kiti çökün direkt.

Faydalandım teşekkürler

Ucuz değil tamamen AMD severlere özel kitleme fiyatı.

LGA 1700 olanını kullanıyorum 1 ay kadar önce 400-420 TL ye satılıyordu, AMD kullanıcısı çok diye yüksek fiyatı yüksek tutuyor çakallar yoksa birebir aynı malzeme.

Ayrıca AMD için de inanılmaz gereksiz ötesi bir şey bu. Benim 150W tüketen 14600K da bile anca 3-4 derece fark oluştu, sizin 60-70-80W tüketen işlemcilerinizde 1-2 derece oynarsa dua edin.

Satıcının satışı yok tipleme gaming olsa iyiymiş
Hepsiburada üzerinde bu üründe 15’e yakın yorum var. Hepsi 5 yıldız. Bende satın aldım. Sorun çıkacağını düşünmüyorum. N11 üzerinde 3 adet yorumu var.
IMG_0962.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LGA 1700 olanını kullanıyorum 1 ay kadar önce 400-420 TL ye satılıyordu, AMD kullanıcısı çok diye yüksek fiyatı yüksek tutuyor çakallar yoksa birebir aynı malzeme.

Ayrıca AMD için de inanılmaz gereksiz ötesi bir şey bu. Benim 150W tüketen 14600K da bile anca 3-4 derece fark oluştu, sizin 60-70-80W tüketen işlemcilerinizde 1-2 derece oynarsa dua edin.
Özellikle AM5 işlemci için termal macunu kapasitör üzerine bulaştırmamak için tercih edilmeli diye düşünüyorum. Termal macun fiyatına çok yakın.

bunun farkının işlemci mimarisinden kaynaklandığı söyleniyor inteller daha fazla yüzeye ısıyı dağıtıyor amdlerde chipletten dağıttığı için fark yaratamama sebebi o

ürünün amd işlemcilerde herhangi bir ısıya etkisi yok bilginiz olsun aynı kullanma ortamında aynı dereceleri alıyorum. mx-7 ile kullanıyorum. 0.5 ile 1 derece o da belki. ama macunu temizlemesi o kadar kolay ki bununla beraber mükemmel kolaylık sağlıyor. her türlü değer.

Bende var macunu bi garipti, sertti ve işlemciye yapışmıyordu ondan dolayı işlemciye yayamadım. Artık soğutucu yaymıştır uğraşmadım sonra.

Bende var macunu bi garipti, sertti ve işlemciye yapışmıyordu ondan dolayı işlemciye yayamadım. Artık soğutucu yaymıştır uğraşmadım sonra.
aynen bende pek sevmedim içindeki macunu çok iyi değil. çok yoğun hoşuma gitmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,599
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri