Azexxes
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,996
bence getirebilirler. Sonuçta düz fsr4.0 yerine 4.1 getireceklermişYalandan fsr redstone medstone diamond zımbırtısını da getirmezler mi yav![]()
bence getirebilirler. Sonuçta düz fsr4.0 yerine 4.1 getireceklermişYalandan fsr redstone medstone diamond zımbırtısını da getirmezler mi yav![]()
9000 serisine Fsr diamond gelecek söylentilerini duymuştum ama 7000 serisini bilmiyorum. intel ile Nvidia MFG x4 falan yapınca AMD de dayanamadı bende yapam dedi herhalde.Yalandan fsr redstone medstone diamond zımbırtısını da getirmezler mi yav![]()
26.5.1 deydim ben , bugün 26.5.2 yayınlanmış şimdi güncelliyorumKorkuyorum güncelleyim mi?
Alıntıyı görüntüle
4.1 zaten 4.0 versiyonun upscale edilmiş hali. oyun destekliyosa 4.0 ve 4.1 ayrı ayrı açabilirsin. genelde hiç uğraşmayıp direk en son sürümü getiriyolar gerçi.bence getirebilirler. Sonuçta düz fsr4.0 yerine 4.1 getireceklermiş
Sağlamsa güncelleyim ben de26.5.1 deydim ben , bugün 26.5.2 yayınlanmış şimdi güncelliyorum
ben sürekli güncel tutuyorum 3 senedir bir sorun yaşamadım kartta rx6700Sağlamsa güncelleyim ben de![]()
Bende de aynı seri var 6800XT.ben sürekli güncel tutuyorum 3 senedir bir sorun yaşamadım kartta rx6700
Umarım FSR 5 de 9000 serisi kartlara gelir gelecekte.(Gelmeyecek denilen)
Alıntıyı görüntüle
Sonunda geliyor gibi başardık sayın AMEDECİLER.
düzenleme :
Konusu açılmış yeni fark ettim![]()
Benim software geçen gün kendi kendine silindi e tabii AMD lik bir sorun değil muhtemelen çünkü win updatesi sonrası yaşandıAdrenalin eskisinden daha düzgün çalışan bi tek benmiyim? ilk aldığım zamanlarda sürekli ya hata verirdi yada açılmamak için inat edip Görev yöneticisinden tamamiyle kapatıp tekrar açmam gerekirdi. şuanda tekte açılıyor. Hatta undervolt attığımda bazen crash atıp sıfırlardı. yaklaşık 1 aydır undervoltlu şekilde oynuyorum 1 kere bile crash vermedi..
@jombo ? sendeki durum ne
bu günleridemi görecektik AMD
Ya şu windowsun AMD konusuna çözüm getirmesi gerek. Nvidiada driver güncellerken problem olmuyo. ama AMD yi windowsda güncellerken otomatik driver atamaya çalışıyo oda birbirine çakışıp ya driver bozuluyo yada siliyo. AMD kullanıyoz diye illa linuxa geçirtecek bizi. bu seferde linuxa geçince uygulamaların veya oyunların yarısını oynayamican. o dahada sinir bozucu.Benim software geçen gün kendi kendine silindi e tabii AMD lik bir sorun değil muhtemelen çünkü win updatesi sonrası yaşandıaygıt yöneticisinden sürücüyü güncelledim geri geldi ilginç vallahi bu windows 11.