Amd 6000-7000 Serisi Kartlara Fsr 4.1 Geliyor...

Yalandan fsr redstone medstone diamond zımbırtısını da getirmezler mi yav 🥸
9000 serisine Fsr diamond gelecek söylentilerini duymuştum ama 7000 serisini bilmiyorum. intel ile Nvidia MFG x4 falan yapınca AMD de dayanamadı bende yapam dedi herhalde.

1778780461117.webp

aklıma sürekli bu fotoğraf geliyor bu tarz durumlarda. AMD de tam olarak şuanda böle. topluluğun istekleri ve teknolojileri araştırıyolar bizde yapalım diyolar. artık bi ekstra adım atıp farklı bişiler sunmaları lazım gibi hissediyorum.

bence getirebilirler. Sonuçta düz fsr4.0 yerine 4.1 getireceklermiş
4.1 zaten 4.0 versiyonun upscale edilmiş hali. oyun destekliyosa 4.0 ve 4.1 ayrı ayrı açabilirsin. genelde hiç uğraşmayıp direk en son sürümü getiriyolar gerçi.

benim 7700xt ilana gidecekti direkten döndü :D

Adrenalin eskisinden daha düzgün çalışan bi tek benmiyim? ilk aldığım zamanlarda sürekli ya hata verirdi yada açılmamak için inat edip Görev yöneticisinden tamamiyle kapatıp tekrar açmam gerekirdi. şuanda tekte açılıyor. Hatta undervolt attığımda bazen crash atıp sıfırlardı. yaklaşık 1 aydır undervoltlu şekilde oynuyorum 1 kere bile crash vermedi..

@jombo ? sendeki durum ne

bu günleridemi görecektik AMD

Videoyu izlemedim ama 90 serisi kartlardaki teknik uygulama nvidia gibi yazilimsal degil donanimsal oldugu farki biliniyor. Dolayisiyla fsr4 destegi bu kartlara gelse bile donanimsal anlamda cogu seyi gerceklestirmesi nasil olacak ? Yani sadece basit bazi seyler uygulanabilir belki

Adrenalin eskisinden daha düzgün çalışan bi tek benmiyim? ilk aldığım zamanlarda sürekli ya hata verirdi yada açılmamak için inat edip Görev yöneticisinden tamamiyle kapatıp tekrar açmam gerekirdi. şuanda tekte açılıyor. Hatta undervolt attığımda bazen crash atıp sıfırlardı. yaklaşık 1 aydır undervoltlu şekilde oynuyorum 1 kere bile crash vermedi..

@jombo ? sendeki durum ne

bu günleridemi görecektik AMD
Benim software geçen gün kendi kendine silindi e tabii AMD lik bir sorun değil muhtemelen çünkü win updatesi sonrası yaşandı :D aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelledim geri geldi ilginç vallahi bu windows 11.

Benim software geçen gün kendi kendine silindi e tabii AMD lik bir sorun değil muhtemelen çünkü win updatesi sonrası yaşandı :D aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelledim geri geldi ilginç vallahi bu windows 11.
Ya şu windowsun AMD konusuna çözüm getirmesi gerek. Nvidiada driver güncellerken problem olmuyo. ama AMD yi windowsda güncellerken otomatik driver atamaya çalışıyo oda birbirine çakışıp ya driver bozuluyo yada siliyo. AMD kullanıyoz diye illa linuxa geçirtecek bizi. bu seferde linuxa geçince uygulamaların veya oyunların yarısını oynayamican. o dahada sinir bozucu.

Geri