Amd 6000-7000 Serisi Kartlara Fsr 4.1 Geliyor...

ya beyler ben bu fsr fg işinde cahilim, 9070 xt var hiçbir oyunda fsr 4 falan yazmıyor ya 2 ya 3 var, nerede bu fsr 4 benim bir şey yapmam mı gerek
yanlış bilmiyorsam amd uygulaması üzerinden açman gerekiyordu. Kendim kullanmadığımdan tam emin değilim.

Eski oyunların çoğunda yok zaten o oyunlarda ihtiyacın da pek olmuyor.
expedition 33 aldım onda da yoktu bu cyperbunda da yok, bu oyunların içinde olan bir şey mi yoksa böyle modla falan oyun dosyasına atılan bir şey mi ?

Korkuyorum güncelleyim mi?
1778779776309.webp

expedition 33 aldım onda da yoktu bu cyperbunda da yok, bu oyunların içinde olan bir şey mi yoksa böyle modla falan oyun dosyasına atılan bir şey mi ?
cb 2077 de olmama ihtimali yoktur ya :D sürücülerin falan mı güncel değil acep.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abo benimkinden fosili var XD 26.1.1 güncelle kullanıyorum sorunsuz.

cb 2077 de olmama ihtimali yoktur ya :D sürücülerin falan mı güncel değil acep.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abo benimkinden fosili var XD 26.1.1 güncelle kullanıyorum sorunsuz.
En güncel oynum Crysis 3 Remastered onu oynatsın yeter. :D

bu fsr 5 in 9000 serisine gelmeyeceğini gündemden kaldırmak için fsr4.1 i 6000 ve 7000 serisine getiren AMD mı şimdi ciddi mi

AMD nin problemi bu ya bence. Topluluk ses çıkarmasa bu konular için getirmiceklerdi kesin. Topluluğun çoğunluğu ses çıkarınca getiriyolar. zamanında 6000 serisi için güvenlik güncellemesi keseceklerdi. Eyvallah topluluğu dinliyolar fakat bu iş başta halledilmeliydi diye düşünüyorum. topluluk ses çıkarınca değil.

tehocam vıdeoyu ızleyıp alt yazı okumaya asırı usendım sana zahmet nasıl oluyor bır anlatsan cok makbule gecer
bu yıl yaz ayı. Julyde kısacası temmuzda 7000 serisine FSR 4.1 kullanabilmek için güncelleme. 2027 dede 6000 serisine FSR 4.1 güncelleme desteği getireceğini duyurdular kısacası. ayrıca 1 milyardan fazla üretim yaptıkları içinde kutlama gibi bişey.

bu yıl yaz ayı. Julyde kısacası temmuzda 7000 serisine FSR 4.1 kullanabilmek için güncelleme. 2027 dede 6000 serisine FSR 4.1 güncelleme desteği getireceğini duyurdular kısacası. ayrıca 1 milyardan fazla üretim yaptıkları içinde kutlama gibi bişey.
1 sene daaha dayan 6700xt :D

bu yıl yaz ayı. Julyde kısacası haziranda 7000 serisine FSR 4.1 kullanabilmek için güncelleme. 2027 dede 6000 serisine FSR 4.1 güncelleme desteği getireceğini duyurdular kısacası. ayrıca 1 milyardan fazla üretim yaptıkları içinde kutlama gibi bişey.
Yalandan fsr redstone medstone diamond zımbırtısını da getirmezler mi yav 🥸

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri