Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

3393 3395 benzeri bir sensöre sahip ama çok stabil değil incelemelerde gördüğüm kadarıyla 2000 hz modunda 1000 hz bile göremiyor bu fiyata indirimde furylevel z1 almak daha mantıklı olabilir.
farkettim sırf elim büyük diye aldım küçük mouse kullanamıyorum , birde corsair servisi bilindik diye aldım

3393 3395 benzeri bir sensöre sahip ama çok stabil değil incelemelerde gördüğüm kadarıyla 2000 hz modunda 1000 hz bile göremiyor bu fiyata indirimde furylevel z1 almak daha mantıklı olabilir.
Aldım hocam iptal mi etsem?

Aldım hocam iptal mi etsem?
Ben de almayı düşündüm ama araştırınca vazgeçtim ben olsam trendyolda indirim bekleyip Furylevel Z1 alırdım daha sorunsuz ve 200 mah kadar daha büyük bataryaya sahip sensörü de 3395 sorunsuz sabit 1000 hz verebiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elin büyükse ve rekabetçi oyunlarda çok bir iddam yok diyorsan kalsın iade etme bence optik switch bu fiyat için iyi çünkü çift tıklama yapmaz.

Ben de almayı düşündüm ama araştırınca vazgeçtim ben olsam trendyolda indirim bekleyip Furylevel Z1 alırdım daha sorunsuz ve 200 mah kadar daha büyük bataryaya sahip sensörü de 3395 sorunsuz sabit 1000 hz verebiliyor.

Elin büyükse ve rekabetçi oyunlarda çok bir iddam yok diyorsan kalsın iade etme bence optik switch bu fiyat için iyi çünkü çift tıklama yapmaz.
Elim büyük zaten o yüzden ilgimi çekti bir de esporcu değilim tek oynadığım oyun Hunt: Showdown onun için de yeterli olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Sadece beyaz rgb olan var indirim de
Ben rgb li olanı almadım daha hafif olduğu için düz modeli aldım.
bende onu istiyorum ama alamadım ya cok iyi denk gelmişti oysaki

Beyaz elime ulaştı, hakkaten bedavaya aldık şunu.

siyahı geldi kablosu fareden daha ağır 😂 kabloluda da 2.4 ghz ile de 1000 hz olarak çalışıyor birisi hz değerleri çok dandik falan demişti 600 e falan düşüyor diye 700 den aşağıyı görmüyor ortalama 800-900 arası geziyor uygulamasında pilin şarj değeri sayı olarak görülmüyor ya da ben anlamadım high medium tarzında yazıyor şimdilik bunları fark edebildim tıklama sesi tok ve basma mesafesi var eliniz çarpınca yanlıslıkla ateş edecek gibi durmuyor attack shark x11 den geçtim onda bazen yanlışlıkla sol klik falan atığım oluyordu bunun tuşları daha sert

Düz siyah ve rgb beyaz stokta görünüyor, kaçırmayın.

Geri