❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360mm Siyah/Beyaz ekranlı AIO 4.799 TL

Benim de sistemimde en sevdiğim parçalardan birisi oldu diyebilirim. Performansı, sesi ve ekranı oldukça memnun etti. Bu vesileyle de @jombo 'ya tekrar teşekkürler.

Ekran kartı kablolarını biraz daha dolasanız kırılacak (!) O kadar döndürmeyin yüksek akım geçen kabloları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arcticten daha sessiz ve aynı performanstalar, ikisini de kullandım. Bu tasarım olarak çok daha iyi premium gösteriyor kasayı.
ACRTİC LF3 mü yoksa LF2 mi?

Ekran kartı kablolarını biraz daha dolasanız kırılacak (!) O kadar döndürmeyin yüksek akım geçen kabloları.

ACRTİC LF3 mü yoksa LF2 mi?
Teşekkür ederim uyarı için, dikkate alacağım. 24 Pin ve GPU için şu tarz ürünlerin kullanımında herhangi bir sorun olur mu?

Teşekkür ederim uyarı için, dikkate alacağım. 24 Pin ve GPU için şu tarz ürünlerin kullanımında herhangi bir sorun olur mu?

Gereksiz pahalı bunu almak yerine lian li rgb sleeved kablo al hem görüntü olur hemde bunla hemen hemen aynı para

Bu kablolar kaliteli daha sorun yaşayanı görmedim kullanabilirsiniz.

Gereksiz pahalı bunu almak yerine lian li rgb sleeved kablo al hem görüntü olur hemde bunla hemen hemen aynı para
Lian li benzer fiyattaysa tabii ki lian li :D

Bunu görene kadar aklımda Strimer Plus vardı ama bu ona göre çok daha şık ve kibar duruyor bence :D

Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. @HacıSOFU Akşam GPU kablolarına bir çözüm bulacağım, alt fanlara kayıp temas ettiği için bir şekilde buraya tutturabilmiştim.

Hocam taa kaç gün öncesinin konusu ürünler temin edilemiyor durumunda stok bitti yada indirim bitti. Başlığı indirim bittti olarak güncelleseniz çok mu zahmet olur.

Hocam taa kaç gün öncesinin konusu ürünler temin edilemiyor durumunda stok bitti yada indirim bitti. Başlığı indirim bittti olarak güncelleseniz çok mu zahmet olur.
Stok dün bitti sanırım bayadır vardı çünkü :D

Pompada fanlı model alacağım. Arctic lf III pro modeli lazım bana. Düz modeli de değil pro lazım. Hiç inmiyor nedense. 420 si düzenli iniyordu bir gün alırım diyordum şimdi alacağım diyorum inmiyor :)
1778839150199.webp

Kapıştığı modelleri görebilirsin buradan :D bir de 360mm versiyonu bu.

2000 2300 E falan gördüm şu 12 phwr olanı hocam ikkinci elde de 1800 e falan oluyor hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,897
Üyeler
196,845
Son üye
paking009
Geri