Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition – Koleksiyonluk Seri İlk Kez Türkiye’de!

Kırmızı muazzam duruyor gerçekten hocam, iyi günlerde kullanın. Ben talep olmaz diye bunu hiç getirmedim fakat düz beyaz ya da siyah wuchang modelini almak isteyen arkadaşlar Sahibinden üzerinden bana ulaşabilirler. Beyaz 7500 lira, siyah 8000 lira. Alabileceğiniz en iyi gamepadlerden birisi, çok iyiler.

Pahalı bir gamepad ve EVA serisinin zaten niş bir kitlesi var. Bu tarz ürünleri satış için alıyorsanız, Dost Kayaoğlu gibi EVA hayranı, koleksiyon yapan veya bu temaya ilgisi olan alıcılar bulmanız lazım. Öbür türlü, diğer modeller için illa ki alıcı bulunur diye düşünüyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu arada, “daha iyisi sizin olsun” derdim ama sizde zaten var. 😄

Pahalı bir gamepad ve EVA serisinin zaten niş bir kitlesi var. Bu tarz ürünleri satış için alıyorsanız, Dost Kayaoğlu gibi EVA hayranı, koleksiyon yapan veya bu temaya ilgisi olan alıcılar bulmanız lazım. Öbür türlü, diğer modeller için illa ki alıcı bulunur diye düşünüyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu arada, “daha iyisi sizin olsun” derdim ama sizde zaten var. 😄
Sağ olun hocam. Dediğiniz gibi influencerlarla beraber çalışmak gerekiyor. Reklam, satış işinin en önemli kısmı.

Kırmızı muazzam duruyor gerçekten hocam, iyi günlerde kullanın. Ben talep olmaz diye bunu hiç getirmedim fakat düz beyaz ya da siyah wuchang modelini almak isteyen arkadaşlar Sahibinden üzerinden bana ulaşabilirler. Beyaz 7500 lira, siyah 8000 lira. Alabileceğiniz en iyi gamepadlerden birisi, çok iyiler.
Hala elinizde var mı flydiginin farklı modelleri de olur.

🇹🇷 Türkiye’de İlk!
🎮 Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var 🎁
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça ✨

Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum 🙌
Şunun jojolusunu niye yapmıyorlar ya tamam anladık evangelion da çok güzel de xd.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ulan konu hortlamış :uzgunpeepo:

Evet aktif kullanıyorum bundan önce Apex 4 vardı ama sattım onu Apex 5'i aldığımda
Bana almak için lazım apex 4 sorunlu olmayan batch (belli aylarda üretilenler sorunludyu) veya farklı editionları veya da apex 5 arıyorum. Elinde olan ulaşabilir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,515
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri