Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition – Koleksiyonluk Seri İlk Kez Türkiye’de!

Ben de GadgetHyper üzerinden almıştım ama destek ekibi, fiyatı değiştirip göndermediklerini söyleyince doğrudan satın almadım. Onun yerine Glocalzone üzerinden aldım. Siz, fiyatı düşük göstermelerini özellikle mi söylediniz yoksa direkt riske mi girdiniz? :pikacu:
Özellikle söyledim ve kendileri yardımcı oldular şuanda istediğim gibi geliyor. Kargom Türkiye'ye vardı gümrük vergisi ödemeden elime ulaşacak çünkü last mile WWE :blobdance:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle söyledim ve kendileri yardımcı oldular şuanda istediğim gibi geliyor kargom Türkiye'ye vardı gümrük vergisi ödemeden elime ulaşacak çünkü last mile WWE.
Türkiye'den sipariş veren ilk kullanıcılarıymışım.

Son düzenleme:
Anime kızı mı konuşuyorrr:pepega:

Ben de GadgetHyper üzerinden almıştım ama destek ekibi, fiyatı değiştirip göndermediklerini söyleyince doğrudan satın almadım. Onun yerine Glocalzone üzerinden aldım. Siz, fiyatı düşük göstermelerini özellikle mi söylediniz yoksa direkt riske mi girdiniz? :pikacu:
Şu ana kadar keşfettiklerim: Açılırken bir konuşuyor, şarjdan çıkarınca ayrı bir konuşma yapıyor. Ortasında bir ekran var; anime izleyenler bilir, senkronizasyon oranı gösteriyor. %400’e ulaşınca yine farklı bir konuşma yapıyor. Keşfettikçe daha çok hoşuma gidiyor, iyi ki almışım bu gamepadi.

Özellikle söyledim ve kendileri yardımcı oldular şuanda istediğim gibi geliyor. Kargom Türkiye'ye vardı gümrük vergisi ödemeden elime ulaşacak çünkü last mile WWE :blobdance:

Türkiye'den sipariş veren ilk kullanıcılarıymışım.
Umarım satışa açarlar da insanlar Flydigi ürünlerini daha uygun fiyata alabilir. Bu arada siz ne almıştınız?

Şu ana kadar keşfettiklerim: Açılırken bir konuşuyor, şarjdan çıkarınca ayrı bir konuşma yapıyor. Ortasında bir ekran var; anime izleyenler bilir, senkronizasyon oranı gösteriyor. %400’e ulaşınca yine farklı bir konuşma yapıyor. Keşfettikçe daha çok hoşuma gidiyor, iyi ki almışım bu gamepadi.

Umarım satışa açarlar da insanlar Flydigi ürünlerini daha uygun fiyata alabilir. Bu arada siz ne almıştınız?
Ben deneme amaçlı ZD Classic Legend aldım 30 dolara. Bu sipariş sorunsuz geldikten sonra aklımda bir çok seçenek var onları değerlendireceğim.

Ben deneme amaçlı ZD Classic Legend aldım 30 dolara. Bu sipariş sorunsuz geldikten sonra aklımda bir çok seçenek var onları değerlendireceğim.
Hem deneme amaçlı ucuz bir şey hem de F/P bir model olarak denemek istedim. TR'deki ilk ZD Classic Legend'da bende olacak muhtemelen :kekw:

Hem deneme amaçlı ucuz bir şey hem de F/P bir model olarak denemek istedim. TR'deki ilk ZD Classic Legend'da bende olacak muhtemelen :kekw:
Çok iyi bir seçenek. TR’ye satış açarlarsa 30 dolara tam bir F/P ürünü olur. Ayrıca ZD markasını Türkiye’de çok bilen yok, belki bu sayede insanlar tanımış olur. :D

Çok iyi bir seçenek. TR’ye satış açarlarsa 30 dolara tam bir F/P ürünü olur. Ayrıca ZD markasını Türkiye’de çok bilen yok, belki bu sayede insanlar tanımış olur. :D
Siparişim başarılı olursa bana çektikleri tarifenin aynısını her Türk kullanıcıya çekerler ve satışa açarlar bence. Ben biraz Discord DM'den de darladım bana biraz kıyak geçildi

Siparişim başarılı olursa bana çektikleri tarifenin aynısını her Türk kullanıcıya çekerler ve satışa açarlar bence. Ben biraz Discord DM'den de darladım bana biraz kıyak geçildi
Kolun fiyatının bir önemi de yok fiyatı declare edecekleri için her türlü kol rahatlıkla gelir artık.

🇹🇷 Türkiye’de İlk!
🎮 Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var 🎁
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça ✨

Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum 🙌
eh idare eder iyi günlerde kullan

Duruşu gerçekten çok hoş hocam. Uzunundan bi inceleme videosu da bekliyorum sizden

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel gözüküyor.

Size şöyle bir lore droplayım. Bu arada Evangelion harbi en iyi mecha olup mecha olmayan seridir. Gamepad ise; Flydigi bana kalırsa en iyi Çinli gamepad üreticisi ve ürünleri gerçekten muazzam kaliteli. Vader 4 ve Direwolf 2 kullanmış biri olarak söylüyorum. Hem budget hem premium modelleri ayrı kalitelerde güzel seçenekler sunuyorlar. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Kolun fiyatının bir önemi de yok fiyatı declare edecekleri için her türlü kol rahatlıkla gelir artık.

Belli, çünkü ben de 2-3 defa rica etmiştim Türkiye’ye gönderim yapar mısınız diye, ama reddetmişlerdi. Senin ürün 30 dolar olduğu için sorun olacağını pek sanmıyorum. Ben 280 dolarlık ürün aldığım için reddetmiş olabilirler. :kekw:

eh idare eder iyi günlerde kullan
Böyle bir vibe aldım senden :D

1759471878755.webp

Duruşu gerçekten çok hoş hocam. Uzunundan bi inceleme videosu da bekliyorum sizden

Kesinlikle yapacağım Kâtip Hocam, onu da forumun inceleme bölümünde yayınlarım. :peepo2:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel gözüküyor.
Size şöyle bir lore droplayım. Bu arada Evangelion harbi en iyi mecha olup mecha olmayan seridir. Gamepad ise; Flydigi bana kalırsa en iyi Çinli gamepad üreticisi ve ürünleri gerçekten muazzam kaliteli. Vader 4 ve Direwolf 2 kullanmış biri olarak söylüyorum. Hem budget hem premium modelleri ayrı kalitelerde güzel seçenekler sunuyorlar. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim dostlarım, niceleri sizin olsun dileğiyle. :peepokalp:

🇹🇷 Türkiye’de İlk!
🎮 Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var 🎁
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça ✨

Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum 🙌
hayırlı olsun hocam, güzel duruyor

Kırmızı muazzam duruyor gerçekten hocam, iyi günlerde kullanın. Ben talep olmaz diye bunu hiç getirmedim fakat düz beyaz ya da siyah wuchang modelini almak isteyen arkadaşlar Sahibinden üzerinden bana ulaşabilirler. Beyaz 7500 lira, siyah 8000 lira. Alabileceğiniz en iyi gamepadlerden birisi, çok iyiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,552
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri