Prime en giriş modelyok hocam onu sormadım prime mi iyi yoksa tuf mu
RT farkı var aynı zamanda Nvidia daha çok tutuluyor9070xt ile aşırı farkları olmamasına rağmen neden arada 20k fiyat var 5070ti ile? Ben mi bir şeyi kaçırıyorum biraz yeniyim de
gddr7 bellek daha pahalı yazılım parası veriyorsun rt parası veriyorsun 9070xt saf kas gücü olarak bir tık önde ama9070xt ile aşırı farkları olmamasına rağmen neden arada 20k fiyat var 5070ti ile? Ben mi bir şeyi kaçırıyorum biraz yeniyim de
yazılım ve gddr7 bellek parası arada ki makasRT farkı var aynı zamanda Nvidia daha çok tutuluyor
Bitmiş başka yokmu bu fiyata![]()
Abi porsche bitti başka ne var fiat egeagainward olan var 48k
![]()
Gainward RTX5070 Ti PHOENIX-S 16GB GDDR7 256bit | Ekran Kartı
Gainward RTX5070 Ti, NVIDIA Blackwell mimarisi ve 16 GB GDDR7 bellekle akıcı 4K oyun keyfi sunar. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
En giriş ama iyi bir model. OC potansiyeli nedense yüksek bu kartın. SFF ama soğutması da iyi. MSI'in ventus yada Giga Windforce gibi bir giriş seviyelik yok bu kartta.Prime en giriş model
Kötü değil tabii ki ama TUF bambaşka bi segment vapor champer falan var kocaman kart SFF lere göre. Giriş seviyesi kart parasına sattılar. 55e bile gelse millet yumulurdu bence.Dün Prime Oc almıştımkeşke bekleseymişim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En giriş ama iyi bir model. OC potansiyeli nedense yüksek bu kartın. SFF ama soğutması da iyi.