xahmetr
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Bütçe
- 70000
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum da fiyat konusunda iyi midir. Soğutucu kötü ise 1.5-2k daha ekleyebilirim. Sistem Linki
O mouse'u sakince yerine bırak. Sakın bu sisteme 70k verme lütfen.Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum da fiyat konusunda iyi midir. Soğutucu kötü ise 1.5-2k daha ekleyebilirim. Sistem Linki
Anakartı B650M-R yapÖnerebileceğin sistem var mı şuan İtopya'da böyle bir şey var
Böyle alabilirim de Kasanın psu nasıldır birde ramı ilerde değiştirmemi önerirsen tekli alayım daha rahat olur satmamAnakartı B650M-R yap
İşlemci 7800x3D
Ram 2x16 en ucuz ne varsa
SSD XPG SX8200 1TB
Soğutucu FSP MP7
Kasa thermaltake veya cooler master 850w hangisi ucuzsa onu al. takribi 82k falan oluyor. Eğer bütçe yetmezse rami 16 da bırak.
ya da ramıBöyle alabilirim de Kasanın psu nasıldır birde ramı ilerde değiştirmemi önerirsen tekli alayım daha rahat olur satmam
CL30 olması çok önemli değil çünkü X3D işlemci kullanıyorsun. 32 Olması daha kıymetli sadece bütçe problemi yoksa G skill 2x16 olanı yapabilirsin CL değeri biraz daha iyileşir.Böyle alabilirim de Kasanın psu nasıldır birde ramı ilerde değiştirmemi önerirsen tekli alayım daha rahat olur satmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya da ramı
Kingston 16GB Beast EXPO/XMP 6000MHz CL30 olan yapayım 2.sini sonra alırım hemde cl30 olmuş olur 75k oluyor böyle
Böyle de sorun olmaz da Soğutucu yeterli midir herkes sıvı öneriyor 7800x3d içinCL30 olması çok önemli değil çünkü X3D işlemci kullanıyorsun. 32 Olması daha kıymetli sadece bütçe problemi yoksa G skill 2x16 olanı yapabilirsin CL değeri biraz daha iyileşir.
Çok takılacaksan 32 GB 6000 MHZ CL30 olanı seç tek kanal olması problem değil AM5 te .
FSP MP7 fazlasıyla yeterli hocam. Sıvı önerenler hurafe çıkarmasınlar. Sen özellikle görüntü için sıvı istiyosan bilemem. Ama performans olarak önerdiğim gayet yeterli.Böyle de sorun olmaz da Soğutucu yeterli midir herkes sıvı öneriyor 7800x3d için
Tamamdır bu şekil aldım teşekkür ederimFSP MP7 fazlasıyla yeterli hocam. Sıvı önerenler hurafe çıkarmasınlar. Sen özellikle görüntü için sıvı istiyosan bilemem. Ama performans olarak önerdiğim gayet yeterli.
yükseltme yapılmış hali için söylüyorumhocam bu sistemi de değerlendirebilirsiniz çok daha uygun, oluşturduğunuz sistemle neredeyse herşeyi aynı ve fiyatı daha uygun m2ssd si de çok daha iyi, sadece soğutucusu yok onu da internetten sipariş edersiniz 2k ya falan
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam bu şekil aldım bu sistemihocam bu sistemi de değerlendirebilirsiniz çok daha uygun, oluşturduğunuz sistemle neredeyse herşeyi aynı ve fiyatı daha uygun m2ssd si de çok daha iyi, sadece soğutucusu yok onu da internetten sipariş edersiniz 2k ya falan
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
yükseltme yapılmış hali için söylüyorum
iptal edin hocam aynı sisteme hatta daha kötüsüne boşuna 5k fazladan vermeyinHocam bu şekil aldım bu sistemi