Çözüldü✓ Tek Fanlı Sıvı Soğutma İş Yapar mı?

syroxx97

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar dün incehesap üzerinden bir sistem aldım soğutmayı özelleştirmek için baktığımda kule tipi soğutucu yoktu bende tek fanlı bir sıvı soğutma seçtim iş görür mü?(İşlemci ryzen 5 7500F, sıvı soğutma gamepower skadi v2)

Ekler

• 1000028038.webp
    1000028038.webp
    142.5 KB · Hit: 28
iş görür ilerde işlemci değiştirirken bunu da değiştirirsin

Selamlar dün incehesap üzerinden bir sistem aldım soğutmayı özelleştirmek için baktığımda kule tipi soğutucu yoktu bende tek fanlı bir sıvı soğutma seçtim iş görür mü?(İşlemci ryzen 5 7500F, sıvı soğutma gamepower skadi v2)
Keşke seçmeseydin harici bir kule tipi alsaydın. Ama iş yapar tabii ki.

Hocam bu sıvı soğutma aşkı nerden geliyor hiç anlamıyorum.
Dandik bir sıvı soğutma alacağınıza aynı fiyata 1500tl civarına kule tipi alın daha performanslı daha uzun ömürlü olur.
Bütçe varsa al 2500 TL'ye kule tipi 7800x3d ile bile rahatça kullanırsın

Hocam bu sıvı soğutma aşkı nerden geliyor hiç anlamıyorum.
Dandik bir sıvı soğutma alacağınıza aynı fiyata 1500tl civarına kule tipi alın daha performanslı daha uzun ömürlü olur.
Bütçe varsa al 2500 TL'ye kule tipi 7800x3d ile bile rahatça kullanırsın
Sıvı soğutma aşkı değil hocam hazır sistem alırken özelleştirme ekranında kule tipi yoktu o yüzden

Yeter o işlemciye, çokta takılmaya gerek yok.

Sıvı soğutma aşkı değil hocam hazır sistem alırken özelleştirme ekranında kule tipi yoktu o yüzden
öyleyse tamamdır hocam ama dediğim gibi bütçen çıkarsa ömürlük bir kule tipi vs. alırsan daha iyi olur.
O işlemciye yeter muhtemelen ama ne kadr uzun ömürlü olur bilemem

12cm kule tipi klasik soğutucular kadar soğutur, yani sorun çıkarmaz ama daha iyi de sayılmaz.

Yanlış anlamadın umarım hocam çünkü bakıyorum mesela adamda ryzen 5 5600 veya 5500 veya daha düşük modeller var hala sıvı soğutma derdinde :D
Veya bakıyorum bütçesi yok dandik bir sıvı soğutma istiyor. Dandik marka alınca 50çeşit sorun çıkabiliyor uzun ömürlü olmuyor.
Kule tipini aşırı sesli sananlar sanki böyle motor çalıştırır gibi ses çıkardığını zannedenler var ama bazı sıvı soğutmalar var kule tiplerinden katkat fazla ses çıkartıyorlar

Yanlış anlamadın umarım hocam çünkü bakıyorum mesela adamda ryzen 5 5600 veya 5500 veya daha düşük modeller var hala sıvı soğutma derdinde :D
Veya bakıyorum bütçesi yok dandik bir sıvı soğutma istiyor. Dandik marka alınca 50çeşit sorun çıkabiliyor uzun ömürlü olmuyor.
Kule tipini aşırı sesli sananlar sanki böyle motor çalıştırır gibi ses çıkardığını zannedenler var ama bazı sıvı soğutmalar var kule tiplerinden katkat fazla ses çıkartıyorlar
Estağfurullah hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri