2k Oled Tavsiyesi 30.000 Tl Bütçe

Reaksiyon skoru
113
Bütçe
30000
Selamlar,
Ofisimde 240 Hz IPS monitörüm var. Evde kullanmak için de bir monitör arayışına girdim. Ağırlık olarak fps oyunları oynuyorum diye BENQ ZOWIE 2546X modelini sipariş ettim fakat bu zamanda TN panel mantıklı gelmedi. Siparişi iptal edip OLED'e yöneleceğim.

Bu modeller var aklımda .Başka tavsiyeniz olursa dinlemek isterim.

Selamlar,
Ofisimde 240 Hz IPS monitörüm var. Evde kullanmak için de bir monitör arayışına girdim. Ağırlık olarak fps oyunları oynuyorum diye BENQ ZOWIE 2546X modelini sipariş ettim fakat bu zamanda TN panel mantıklı gelmedi. Siparişi iptal edip OLED'e yöneleceğim.

Selamlar,

DMGR olan modeli aldım dün geldi, bilmiyorum ilk defa kullandığım için mi böyle ama cidden önceden monitör kullanmamış gibi hissettiriyor, yanda 27lik farklı monitörüm var ona dönüp bakmıyorum bile. Garanti konusunda da 3 yıl panel garantisi veriyor fiyat performans olarak öneririm gayet iyi

DMGR olan modeli aldım dün geldi, bilmiyorum ilk defa kullandığım için mi böyle ama cidden önceden monitör kullanmamış gibi hissettiriyor, yanda 27lik farklı monitörüm var ona dönüp bakmıyorum bile. Garanti konusunda da 3 yıl panel garantisi veriyor fiyat performans olarak öneririm gayet iyi
AQWMG modelini satın aldım. 3 yıl garanti durumu var fakat ASUS malının arkasında durmuyor diyen çok fazla kullanıcı var. Panel yanıklarını kullanıcı hatası diyip işten sıyrılmaya çalıştıklarını söyleyen forum kullanıcıları var. Ben yine de tercih ettim. Umarım öyle bir sorun yaşamayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,624
Üyeler
195,687
Son üye
ciftcarmeley
Geri