İtopyadan Bu Sistem Bu Fiyata Alınır mı?

Sınır bütçe ne görseli güzel parça kalitesi iyi bir sistem önerebilirim. Bu da kötü bir sistem değil 6 taksite ama normal ederi de bu zaten tek tek alsanız.
Sınır bütçesini bilmiyorum ama 85'i geçmek istemez muhtemelen.

fiyat fena değil parçaları çok inceleyemedim ama 7800x3d yakışır bu sisteme +8 k mantıklı mı değerlendir bak

fiyat fena değil parçaları çok inceleyemedim ama 7800x3d yakışır bu sisteme +8 k mantıklı mı değerlendir bak
EK'te foto attım özelleştirilmiş halini. O şekilde alacak alırsa soğutucuyu sıvı alabilir dışardan belki.

Parçaları tek tek taksitle alma imkanı varmı? Varsa daha iyisi toplanabilir.
Aslında tek tek taksitli alma ihtimalim var sistem üzerinde sağolsun @kyemre058 bayadır bu konunun tartışmasını yapıyoruz o pc buluyor ben alamıyorum vs vs karışık mevzular aslında benimkisi bütçe ve kararsızlıkla alakalı bir şey ondan kaynaklı bir pc alamadım aslında bir heves ve hayal uğruna güzel bir sistem dizmek istiyorum tabi buda zaman istiyor. Bilgisi olan herkesten fikir almak istedik senin bu konuda fikrin nedir peki?
Nasıl bir yol çizelim?

Aslında tek tek taksitli alma ihtimalim var sistem üzerinde sağolsun @kyemre058 bayadır bu konunun tartışmasını yapıyoruz o pc buluyor ben alamıyorum vs vs karışık mevzular aslında benimkisi bütçe ve kararsızlıkla alakalı bir şey ondan kaynaklı bir pc alamadım aslında bir heves ve hayal uğruna güzel bir sistem dizmek istiyorum tabi buda zaman istiyor. Bilgisi olan herkesten fikir almak istedik senin bu konuda fikrin nedir peki?
Nasıl bir yol çizelim?
Taksitle alınacağını unuttum ramleri ikinci elden çözersiniz diye düşünmüştüm. Ama şuan ayrı ayrı toplansada daha pahalıya geliyor o yüzden bu sistem mantıklı. Ramlerde twinmos 6000 cl30 modeli öneririm işlemcide 7800x3d olacak zaten bu şekilde fiyat 81500 yapıyor psu değişmesi gerek. Onuda haricen satın alınca 85-86 gibi birşeye geliyor sistem eğer bütçe uygunsa bu şekilde alınmasını öneririm. Psu öneriside bırakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,496
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri