Furu_Ko
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
İncehesap demişim gaming gecesi hocam.Eyvallah. A-Die diye almış bunları.
İncehesap demişim gaming gecesi hocam.Eyvallah. A-Die diye almış bunları.
Beyaz ram arıyorum 2 haftadır. Görseydim alırdım valla.Beyazını bugün sattım… kendim kullanıcıyım fiyattan bağımsız olarak söyleyebilirimki mükemmel ramlardir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düzeltme; bu cl30 muş.Ben cl32 kullanıyordum
Hocam bu ramleri Ayhan hocam önermiyor ram konusunda baya bilgili kendisi bende almıltımm bu ramleri de benide bir hatadan kurtardı sağolsunAlıntıyı görüntüle
İtopyada sepete özel indirim var düşünürseniz bakabilirsiniz 18 bin oluyor.
Nasıl yani?Hocam bu ramleri Ayhan hocam önermiyor ram konusunda baya bilgili kendisi bende almıltımm bu ramleri de benide bir hatadan kurtardı sağolsun
Hocam 6000 mhz cl36 ramler micron çip kullanıyormuş ddr5 platformunda da bu çipler sorunluymuş o nedenle alınması önerilmiyor mümkünse 6000mhz cl 30 öneriyorlarNasıl yani?
Kesinlikle alınır.%99 A-Die çıkıyormuş. Fiyatı iyi gibi geldi ne dersiniz?Ben Klevv den memnunum ama stok yok.Kardesim için düşünüyorum![]()
Lexar 32GB (2x16GB) ARES RGB 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram | ITOPYA
Lexar 32GB (2x16GB) ARES RGB 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile LD5U16G64C30BR-RGD ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Konudaki ram ile alakası yok yine söylediğinin.Hocam 6000 mhz cl36 ramler micron çip kullanıyormuş ddr5 platformunda da bu çipler sorunluymuş o nedenle alınması önerilmiyor mümkünse 6000mhz cl 30 öneriyorlar
Hocam ilk yazdığım mesajda kimin mesajına cevap yazdığıma dikkat edermisiniz lütfen !Konudaki ram ile alakası yok yine söylediğinin.