330 lira bütçen arttırabilirsen bu mouseu kesinlikle öneririm.3000 - 5000 TL arası Mouse önerir misiniz?
bütçe artar da bu ürünün atk dragonfly a9 air+ ürününden daha iyi olmasını sağlayan özellikleri söyleyebilir misiniz? çok anlamıyorum330 lira bütçen arttırabilirsen bu mouseu kesinlikle öneririm.
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Ben kullanıyorum güzel gibiArkadaşlar 4k bütçede bende mouse alacağım. Atk Blazingsky X1 V2 Ultimate 2.0 nasıldır?
Bende gpx superlight 1 den geçeceğim umarım üzmezBen kullanıyorum güzel gibi
Çok anlamiyorum mouselerden ama 2000hz de kullanıyorum gecikme falan hissetmedim ergonomisi malzeme kalitesi de güzel
Malzeme kalitesi çok daha iyi, performansına diyecek kelime yok bir çok e-sporcu bile lamzu maya x kullanıyordu hocam. Attığım linkte sepette indirimide var.bütçe artar da bu ürünün atk dragonfly a9 air+ ürününden daha iyi olmasını sağlayan özellikleri söyleyebilir misiniz? çok anlamıyorum
Arkadaşlar 4k bütçede bende mouse alacağım. Atk Blazingsky X1 V2 Ultimate 2.0 nasıldır?
Kesinlikle parasını hak etmeyen bir mouse.![]()
ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Tutuş biçimine uyuyorsa alınır üzmez.Arkadaşlar 4k bütçede bende mouse alacağım. Atk Blazingsky X1 V2 Ultimate 2.0 nasıldır?
İnce hesapta 500tl kuponumu kullanmak için X1 V2 Ultimate bakmıştım bu yok ince hesapta. X1 v2 den de vazgeçtim, meyergaming den VGN Dragonfly F2 Master Plus bakmaya başladım 500tl indirimi başka bişeyde kullanacağım.Malzeme kalitesi çok daha iyi, performansına diyecek kelime yok bir çok e-sporcu bile lamzu maya x kullanıyordu hocam. Attığım linkte sepette indirimide var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ATK Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse
Bütçe çıkar mı?