Yardım 3000-5000 TL Arası Mouse Önerisi

3000 - 5000 TL arası Mouse önerir misiniz?
330 lira bütçen arttırabilirsen bu mouseu kesinlikle öneririm.

330 lira bütçen arttırabilirsen bu mouseu kesinlikle öneririm.

bütçe artar da bu ürünün atk dragonfly a9 air+ ürününden daha iyi olmasını sağlayan özellikleri söyleyebilir misiniz? çok anlamıyorum

Arkadaşlar 4k bütçede bende mouse alacağım. Atk Blazingsky X1 V2 Ultimate 2.0 nasıldır?

bütçe artar da bu ürünün atk dragonfly a9 air+ ürününden daha iyi olmasını sağlayan özellikleri söyleyebilir misiniz? çok anlamıyorum
Malzeme kalitesi çok daha iyi, performansına diyecek kelime yok bir çok e-sporcu bile lamzu maya x kullanıyordu hocam. Attığım linkte sepette indirimide var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 4k bütçede bende mouse alacağım. Atk Blazingsky X1 V2 Ultimate 2.0 nasıldır?

Bütçe çıkar mı?

Kesinlikle parasını hak etmeyen bir mouse.

Tutuş biçimine uyuyorsa alınır üzmez.

Malzeme kalitesi çok daha iyi, performansına diyecek kelime yok bir çok e-sporcu bile lamzu maya x kullanıyordu hocam. Attığım linkte sepette indirimide var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkar mı?
İnce hesapta 500tl kuponumu kullanmak için X1 V2 Ultimate bakmıştım bu yok ince hesapta. X1 v2 den de vazgeçtim, meyergaming den VGN Dragonfly F2 Master Plus bakmaya başladım 500tl indirimi başka bişeyde kullanacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,509
Üyeler
198,777
Son üye
Mustafa44444

Geri