sezerbey98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Abartı seviyede ucuz
Like' ı çaktık valla benim aldıgım fiyatında altında ama bunun yerine de elbet 9700x önerenler çıkacaktır. (Bu arada evet sıfır aldıgım işlemcide galiba macun izleri varmış şimdi farkettim)
Bendeki temiz geldi ya da ben mi öyle sanıyorumLike' ı çaktık valla benim aldıgım fiyatında altında ama bunun yerine de elbet 9700x önerenler çıkacaktır. (Bu arada evet sıfır aldıgım işlemcide galiba macun izleri varmış şimdi farkettim)
Alıntıyı görüntüle
Her açılan post altına yazdım 12 ye düşecek diye iyi bir tahminde bulunmuş olduk 15 in bu işlemci için çok olduğunu herkes biliyor özellikle satıcılar ama millet aldığı için fiyat indirme de nazlaniyorlardi'AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!' adlı paylaşımdaki yorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ryzen-7-9800x3d-19999-tl.1226527/post-11071382
Kredi kartı kampanyası ile 12.100lere geldi . O gün laf edenler utanır mı bilmem benim işlemci ile işim bitmiştir kalan arkadaşlara bol şans![]()
Cok onemli değil de üzücü bu durum TR de müşteri deneyimi 0. Satıcılar 0 diye kaç tane açılmış iade ürünü satıyor Allah bilir. Ha ben cok iyi temizlenirse buna karşı değilim sonucta ne zararı var da üzerinde macunlu işlemcide yollamayın abicim yaBendeki temiz geldi ya da ben mi öyle sanıyorum![]()
2K-4K kullansam muhtemelen 9700X tercih ederdim ancak 1080P'de kullandığım için 7800X3D daha mantıklı geldi. %1 low değerleri de artar hem.Like' ı çaktık valla benim aldıgım fiyatında altında ama bunun yerine de elbet 9700x önerenler çıkacaktır. (Bu arada evet sıfır aldıgım işlemcide galiba macun izleri varmış şimdi farkettim)
Alıntıyı görüntüle
İstanbul'un 2 tane komşu ili var. Biri Kocaeli diğeri Tekirdağ. Peki ben nereliyim?Yakın(tartışılır).
tek bir indirim daha söyleme çünkü inananırım...10k ya kadar düşsün de alalım![]()
Kimlikte nereli olduğunu ikimizde biliyoruz2K-4K kullansam muhtemelen 9700X tercih ederdim ancak 1080P'de kullandığım için 7800X3D daha mantıklı geldi. %1 low değerleri de artar hem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul'un 2 tane komşu ili var. Biri Kocaeli diğeri Tekirdağ. Peki ben nereliyim?![]()