Vento Kasamın Kumandası Bozuldu

thorocket

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba,

4-5 yıldır kullandığım Vento VG04FE kasamın kumandasındaki fan açma tuşu bozuldu. Kumandadaki diğer tuşlarda bir sıkınıtı yok, yani pilden kaynaklık bir durum değil. Sadece o tuş özelinde sorun var.

Kasanın fanlarını istediğim gibi açıp kapatamadığım AAA oyunlara giremiyorum, sistem direkt manyak ısınır diye.

Markanın kendisine buradan ( https://ventocase.com/en/iletisim/ ) ulaşmayı denedim ancak haftalar oldu dönüş yapmadılar.

Ne yapmam gerek, kumandanın tamiri olur mu bir bilgisayarcıya götürsem veya fanları istediğim zaman açıp kapatmanın bir yolu var mı? Veyahut kumandanın sıfır satışı olan bir yer
1779046522064.webp

Ekler

• 1779045737662.webp
    1779045737662.webp
    25.5 KB · Hit: 7
herhangi bir kumanda ile muhtemelen uyumlu olur tuş fonksiyonları farklı olur sadece

Oksitlenmiş olabilir uzun zamandır kullanıyormuşsun. TV ciler tamir ediyor çok Bi para almaz tanıdık varsa bedava da yapar.

içini açıp kolonyayla vs silip daha sonra kurşun kalemle o yolları çizmeyi dene bu arada

Uğraşacağını sanmıyorum TV tamircileri daha ılımlı tamir konusunda
oksitlenme olsa çevresindeki tuşlarda çalışmazdı veya birkaçı çalışmazdı diye düşünüyorum. en çok o tuşu kullandığım için oradaki tuşun alıcısı ezilmil kırılmış, işlevini yitirmiştir diye düşünüyorum. tv'ciye gidersem boşa gitmiş olurum gibi hissediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"vento kasa kumandası" ve "kasa kumandası" diye arama yaptım, çıkmıyor bir şey.

oksitlenme olsa çevresindeki tuşlarda çalışmazdı veya birkaçı çalışmazdı diye düşünüyorum. en çok o tuşu kullandığım için oradaki tuşun alıcısı ezilmil kırılmış, işlevini yitirmiştir diye düşünüyorum. tv'ciye gidersem boşa gitmiş olurum gibi hissediyorum

"vento kasa kumandası" ve "kasa kumandası" diye arama yaptım, çıkmıyor bir şey.
rgb kumanda yaz

nasıl açılacağına bakayım, olabilir bu

çıkmıyor, çıksa bile çalışacağını düşünmüyorum
çalışır hocam onların eşleme yöntemleri vs var

dediğim gibi içini aç kolonyayla sil sonra içindeki yolları kurşun kalemle boya

1779047448602.webp
1779047464948.webp
içini açmakta imkansız, ayrılan bir şey değil, vida yeri de yok. sadece kızak şeklinde pil yeri çıkıyor, içine müdahele imkansız. dümdüz kolonyayı dökersem o başka

Geri