❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Hayır var olduğundan haberim yok. Muhtemelen pahalıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz baktım ben aslında yılda 1-2 kere odyometriye gidiyorum. Orada kemik iletimli galiba bir şey takıyorlar. Ses o kadar net güzel ki ben herhalde 25 senedir o kaliteli güzel sesi duymuyorum hiçbir şeyden. Muhtemelen işitme kaybından kaynaklı ama bilmiyorum. Kulaklıklar ortalama 2-5 civarında bolca var. Yani deneyimlenebilir aslında özellikle benim gibiler için. Ama oyun oynamak istediğimde yönü nasıl veriyor bilmiyorum onu merak ettim
Shokz markasının kulaklıklarını kullanma fırsatım oldu. Shokz(eski adı Aftershokz) bu sektörü kuran marka olduğu için en pahalı ve en gelişmiş modeller üretiyor. Kablolu modelleri de var aslında oyunda kullanılabilecek. Çinli alternatifleri geliyor son zamanlarda. Takip etmek lazım.

Dostlar Rog b850a anakartim var.
Anakartta alc4080 ses kartı var.
Bütçe sorunu olmadan kulak içi oyuncu kulaklığı öneriniz var mı?
SS arctis gamebuds almıştım beğenmedim sattım.
Uzun zamandır soundbar ile oynuyorum cs2yi falan. Haliyle 0 ses kasma var.
Arkadaşlarım artık hoş olmayan kelimeler kullanmaya başladı jsjsjsjs.
Öneriniz var mıdır?
Hocam bw pi8 kullanıyorsan zaten üst ligdesin. Öncelikle alc4080 kötü. Oyun oynuyorsan güzel creative ses kartı g6 g8 ne bulursan. Üstüne sennheiser ie900 yanına da asus kithara (opsiyonel) güzel gider :) Mikrofonu harici çözmen lazım. ie900 analitik detay canavarı. Oyun bazlı ince ayar için de creative uygulaması güzel.

Son düzenleme:
Dostlar Rog b850a anakartim var.
Anakartta alc4080 ses kartı var.
Bütçe sorunu olmadan kulak içi oyuncu kulaklığı öneriniz var mı?
SS arctis gamebuds almıştım beğenmedim sattım.
Uzun zamandır soundbar ile oynuyorum cs2yi falan. Haliyle 0 ses kasma var.
Arkadaşlarım artık hoş olmayan kelimeler kullanmaya başladı jsjsjsjs.
Öneriniz var mıdır?
F/P fps için Simgot Em6l bütçe uçuk ise Sennheiser ie900

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
F/P fps için Simgot Em6l bütçe uçuk ise Sennheiser ie900
@Mehmet Yılmaz ne diyorsan 90k'ya alınır mı sennheiser?
Şaka bir yana hocam bütçe var tabi de ürüne göre değişir.

Shokz markasının kulaklıklarını kullanma fırsatım oldu. Shokz(eski adı Aftershokz) bu sektörü kuran marka olduğu için en pahalı ve en gelişmiş modeller üretiyor. Kablolu modelleri de var aslında oyunda kullanılabilecek. Çinli alternatifleri geliyor son zamanlarda. Takip etmek lazım.

Hocam bw pi8 kullanıyorsan zaten üst ligdesin. Öncelikle alc4080 kötü. Oyun oynuyorsan güzel creative ses kartı g6 g8 ne bulursan. Üstüne sennheiser ie900 yanına da asus kithara (opsiyonel) güzel gider :) Mikrofonu harici çözmen lazım. ie900 analitik detay canavarı. Oyun bazlı ince ayar için de creative uygulaması güzel.
Sattım hocam onu ya sennheiser tws4'den devam ediyorum.
Nedeni ise çok komik anc olmaması pi8'de.
Anc hiç olmadığı için dışarıda yürüyüşte her araba geçtiğinde müziği duyamıyorum.
Sesi yukseltiyorum araba olmayınca çok geliyor.
Sennheiser'da çok kötü olmasada iyi kötü bir anc var.
Ha evde veya sessiz ortamda dinleyen biri için mükemmel alet.

Hocam i900 90k'ya sjsjsjsksj.
Yani o kadar vermem ya. Bana maks 3-4k lik hadi bilemedin 5k'lık bir şey lazım.
O kadar çıksam kulaklık yerine 5090 alırdım jsjsjsjs.
Belki ileride kendi maaşımı alırsam.

Benim hatam bu arada. Bende de bütçe sorunu olmadan ekran kartı isteyen birine 5090 derdim sjsjsjsksjs.

Bende kulak zarı delik hocam o dediğiniz şey bende çalışmaz hatta çok zararlı bile :D Ama sağ ol teşekkür ederim tavsiye için. Ben de peçete ve az ıslak mendiller oluyor onlarla takılıyorum.
kolonyayı kulağına damlatıp vakumlatmayacan 😂 kulaklığa yapacan o işlemi 😅 bende de sennheiser var, metal filtreyi çıkarayım derken yamulttum 😅 adamlara yazdım isterseniz kargo ücretini ödeyin ücretsiz gönderelim dediler, yok sağolun dedim ülkede gümrükte sıkıntı var bi kulaklık parası da onlara ödemek istemediğim için kaldı öyle.

yine bu markanın dac dönüştürücüsü var nasıldır
CX31993 çipli birebir aynı tasarımda bende dönüştürücü kullanıyorum. Simgot EW200 ile ses seviyesini gerçekten yükseltiyor. Ben memnunum.

cızırtı, dip ses yapıyor mu peki hocam telefonda denediniz mi
Telefonda müzik dışı pek kullanmadım cızırtı olmuyordu. Dip ses konusundan emin değilim. Çünkü kasamda dip ses olabiliyor.

cızırtı, dip ses yapıyor mu peki hocam telefonda denediniz mi
Telefonda DAC'a ihtiyacınız yok, cızırtı olmuyor. Ama bilgisayarda güç beslemesi ve bileşenler ile artık çakışıyor mu denir bilmiyorum cızırtı oluyor. Ses kartını ayrıca kullanayım diyorsanız onda da sorun yaşamazsınız, bunlar görselde göründüğünden küçük ürünler cebinizde falan taşıyabilirsiniz. Elinizde kablolu kullanabileceğiniz bir kulaklık varsa kısaca ses kalitesini artırırsınız.

neye karar verildi ben çok karıştım :D dacı klasseden alıp kulaklığı başka yerden mi alıyoruz :D

o zaman amazondan alıp deneyeyim. olmadı isde ederim.
tamamdır hocam sağolun.
Telefonda DAC'a ihtiyacınız yok, cızırtı olmuyor. Ama bilgisayarda güç beslemesi ve bileşenler ile artık çakışıyor mu denir bilmiyorum cızırtı oluyor. Ses kartını ayrıca kullanayım diyorsanız onda da sorun yaşamazsınız, bunlar görselde göründüğünden küçük ürünler cebinizde falan taşıyabilirsiniz. Elinizde kablolu kullanabileceğiniz bir kulaklık varsa kısaca ses kalitesini artırırsınız.
bunu bi deneyeyim hocam bakayım nasıl olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri