- Reaksiyon skoru
- 161
Shokz markasının kulaklıklarını kullanma fırsatım oldu. Shokz(eski adı Aftershokz) bu sektörü kuran marka olduğu için en pahalı ve en gelişmiş modeller üretiyor. Kablolu modelleri de var aslında oyunda kullanılabilecek. Çinli alternatifleri geliyor son zamanlarda. Takip etmek lazım.Hayır var olduğundan haberim yok. Muhtemelen pahalıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz baktım ben aslında yılda 1-2 kere odyometriye gidiyorum. Orada kemik iletimli galiba bir şey takıyorlar. Ses o kadar net güzel ki ben herhalde 25 senedir o kaliteli güzel sesi duymuyorum hiçbir şeyden. Muhtemelen işitme kaybından kaynaklı ama bilmiyorum. Kulaklıklar ortalama 2-5 civarında bolca var. Yani deneyimlenebilir aslında özellikle benim gibiler için. Ama oyun oynamak istediğimde yönü nasıl veriyor bilmiyorum onu merak ettim
Hocam bw pi8 kullanıyorsan zaten üst ligdesin. Öncelikle alc4080 kötü. Oyun oynuyorsan güzel creative ses kartı g6 g8 ne bulursan. Üstüne sennheiser ie900 yanına da asus kithara (opsiyonel) güzel giderDostlar Rog b850a anakartim var.
Anakartta alc4080 ses kartı var.
Bütçe sorunu olmadan kulak içi oyuncu kulaklığı öneriniz var mı?
SS arctis gamebuds almıştım beğenmedim sattım.
Uzun zamandır soundbar ile oynuyorum cs2yi falan. Haliyle 0 ses kasma var.
Arkadaşlarım artık hoş olmayan kelimeler kullanmaya başladı jsjsjsjs.
Öneriniz var mıdır?
Son düzenleme: