❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Telefonda DAC'a ihtiyacınız yok, cızırtı olmuyor. Ama bilgisayarda güç beslemesi ve bileşenler ile artık çakışıyor mu denir bilmiyorum cızırtı oluyor. Ses kartını ayrıca kullanayım diyorsanız onda da sorun yaşamazsınız, bunlar görselde göründüğünden küçük ürünler cebinizde falan taşıyabilirsiniz. Elinizde kablolu kullanabileceğiniz bir kulaklık varsa kısaca ses kalitesini artırırsınız.
anlamadım nasıl DAC'ye gerek yok? android cihazlarda dahili ses çipi bulunmuyor, snapdragon ne veriyorsa o, ayrıca android 14'ten beri hangi kalitede olursa olsun type c'den 16 bit 48 khz'e resample ediyor, 24 bit 96 khz almak için dac ve UAPP(perfect bitrate ile) kullanmak gerekiyor.

anlamadım nasıl DAC'ye gerek yok? android cihazlarda dahili ses çipi bulunmuyor, snapdragon ne veriyorsa o, ayrıca android 14'ten beri hangi kalitede olursa olsun type c'den 16 bit 48 khz'e resample ediyor, 24 bit 96 khz almak için dac ve UAPP(perfect bitrate ile) kullanmak gerekiyor.
Konudaki kulaklık özelinde diyorum şu an JAK versiyonu var ve benim eski android telefonunda jak ile bağlanınca gayet iyi ve sorunsuz ses aldım. Bilgisayarda DAC'a rağmen (galiba kulaklığımda sorun var) sağ tarafta sessiz ortamda duyulacak kadar halen beyaz bir gürültü var.

Bu arada KlasseGear ses kartlarıyla da deneyip foruma yazı yazarım. Ama jak girişli bir telefonları varsa, şu anki deneyimim ses kartına ihtiyaç yok gibi duruyor. Bilgisayarda ise var.

Şu an telefona taktım. Müzik dinlerken bu fiyata alacağın kablolular nasıl olur bilmiyorum. Ama bluetooth kulaklıklardan %80 daha şiddetli ses veriyor. Bass, tiz vb. şeylerden anlamam. Telefonda cızırtı veya beyaz gürültü tarzı bir şey de yok.

Telefon için net alınır bence, bilgisayar tarafında bahsettiğim gibi DAC istiyor, type-c modeli nasıldır bilmiyorum.

Bir de benim kullandığım bluetooth kulaklıklara göre bayağı hafif. IEM kablosuna taktıkları plastikten dolayı da kulağınızın üstüne takınca kolay kolay da düşmez. Kablo vücutta taşımak için de gayet uzun kalıyor. Belki bütçe varsa ileride daha kısa kabloyu da telefonda kullanmak için alabilirsiniz. Ayrıca belirteyim bu bluetooth bir kulaklık değil. IEM'lerde bluetooth kulaklık da hiç görmedim. Varsa da en az Airpods fiyatındadır herhalde.
Bilgisayarda M-Track solo ses kartım var gitar çalmak için almıştım pcde kullanmalık problem yok sadece telefonda kullanmak için arıyordum zamanında kz dawn almıştım forumdan görüp sheinden müthiş birşeydi de bozuldu eleman geri q10i lavuğuna kaldım şuan h3 pro anc bakıyordum ancnin tadına bakmak istiyorum açıkçası kararsızım

Bilgisayarda M-Track solo ses kartım var gitar çalmak için almıştım pcde kullanmalık problem yok sadece telefonda kullanmak için arıyordum zamanında kz dawn almıştım forumdan görüp sheinden müthiş birşeydi de bozuldu eleman geri q10i lavuğuna kaldım şuan h3 pro anc bakıyordum ancnin tadına bakmak istiyorum açıkçası kararsızım
O kulaklıktan daha iyi bir deneyim alacağını sanmıyorum ya. O kulaklığa benzer Havit'in bir modelini kullandım. Genelde Çinliler benzer tasarım ve ses kartları kullanıyor. Yani o ses seviyesi ve tasarımdan dolayı, IEM kadar ses alamıyorsunuz. Ayrıca bunların kırılma ihtimali çok yüksek maalesef. Dışarıda modern hoş dursa da kullanılmaya bence o kadar da müsait değil. ANC ise bu tarz ürünlerde %70 seviyelerinde oluyor. Yani biri bağırırsa rahatsız edici bir ugultu ile duyarsınız. Rüzgar, dışarıdaki sabit tondaki iş makinaları gibi şeylerin sesini kesecektir ama.

O kulaklıktan daha iyi bir deneyim alacağını sanmıyorum ya. O kulaklığa benzer Havit'in bir modelini kullandım. Genelde Çinliler benzer tasarım ve ses kartları kullanıyor. Yani o ses seviyesi ve tasarımdan dolayı, IEM kadar ses alamıyorsunuz. Ayrıca bunların kırılma ihtimali çok yüksek maalesef. Dışarıda modern hoş dursa da kullanılmaya bence o kadar da müsait değil. ANC ise bu tarz ürünlerde %70 seviyelerinde oluyor. Yani biri bağırırsa rahatsız edici bir ugultu ile duyarsınız. Rüzgar, dışarıdaki sabit tondaki iş makinaları gibi şeylerin sesini kesecektir ama.
Hocam anc çokta aradığım bir şey değil aslında iem kulaklıklar daha rahatlar ve yazın kesinlikle ben çok terliyorum kafa üstü kullanılamaz hale geliyor peki 1000 lira bandında bunun harici müzik için ne önerirsiniz (Kargo dahil maksimum maksimum 1.5k)

Hocam anc çokta aradığım bir şey değil aslında iem kulaklıklar daha rahatlar ve yazın kesinlikle ben çok terliyorum kafa üstü kullanılamaz hale geliyor peki 1000 lira bandında bunun harici müzik için ne önerirsiniz (Kargo dahil maksimum maksimum 1.5k)
Bu konuda ben tecrübeli değilim. Yeni bir konu açıp IEM önerisi isteyen. Hem buraya hem Technopat vb. açın çok daha fazla öneri gelecektir. Burada IEM'lerden anlayan biri vardı, ama adını unuttum.

Gerçi şu konuda yazıyordu, konuya bakabilirsiniz. Genelde ₺1500 falan tangzu öneriyorlardı bir kontrol edin.

Bu konuda ben tecrübeli değilim. Yeni bir konu açıp IEM önerisi isteyen. Hem buraya hem Technopat vb. açın çok daha fazla öneri gelecektir. Burada IEM'lerden anlayan biri vardı, ama adını unuttum.

Gerçi şu konuda yazıyordu, konuya bakabilirsiniz. Genelde ₺1500 falan tangzu öneriyorlardı bir kontrol edin.

O zaman konu açıp işi halledelim bakalım.

24bit 48khz oldukça yeterli aslında

Geri