Yazılım, Oyun ve Genel Kullanım İçin Klavye Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Yazılım ve oyun odaklı klavye satın almayı düşünüyorum. Bütçe 4.5-5k ya kadar. Beyaz ağırlıklı masaüstü setupım var. Bunun haricinde zaman zaman mac ile çalışıyorum. Bu sebeple mac-windows masaüstü geçişi kolay olsun istiyorum. Uzun saatler klavye ile çalışmam gerekebiliyor bu sebeple çok yorucu olmayacak bir ürün arıyorum. Araştırdığımda manyetik klavyelerin, mekaniğe göre bu konuda daha rahat olduğunu öğrendim ama yorumlarınız benim için değerli. Switch, marka vs hakkında çok bilgim yok.

Özet;
Bütçe max 4.5-5k
Boyut fark etmez
Yazılım ve Oyun odaklı (Sessiz)
Beyaz (Beyaz ile karışık vs başka renkler olabilir.)
Ses Tekeri olmalı
Bağlantı kablosuz

Kendim araştırdığımda aşağıdaki klavye hoşuma gitti. Alınır mı ? Başka önerileriniz var mı?

Ben de bu senaryolar için benzer bir arayış içindeyim.
ISO düzeninde bir klavye arıyorum ek olarak. Aklımda şu 2 klavye var. Farklı sitelerde renk seçenekleri mevcut sen de bi bakabilirsin.
Biri manyetik biri mekanik sanırım. Bilgisi olanlar bu 2 klavye arasındaki fiyat farkına değer mi bilgilendirebilirse sevinirim.

Ben de bu senaryolar için benzer bir arayış içindeyim.
ISO düzeninde bir klavye arıyorum ek olarak. Aklımda şu 2 klavye var. Farklı sitelerde renk seçenekleri mevcut sen de bi bakabilirsin.
Biri manyetik biri mekanik sanırım. Bilgisi olanlar bu 2 klavye arasındaki fiyat farkına değer mi bilgilendirebilirse sevinirim.

Arkadaşlarım Rampageyi çok önermedi. Kalite kontrolünün zayıf olduğunu ve fabrikasyon sorun çıkması durumunda uğraştırıcı olduğunu söylediler. Ayrıca switch markası ve kalitesinde hakkında bilgi verilmemiş. Bazı switchlerin kullanıcı tarafından yağlanmasını bekliyor satıcılar sanırım bu durumlar bu klavye için olur mu bilemem.
Royal Kludge marka ürünleri önerdiler, uzun süre yazı yazma için daha rahatmış sanırım.
bu ürüne de göz atabilirsiniz.

Arkadaşlarım Rampageyi çok önermedi. Kalite kontrolünün zayıf olduğunu ve fabrikasyon sorun çıkması durumunda uğraştırıcı olduğunu söylediler. Ayrıca switch markası ve kalitesinde hakkında bilgi verilmemiş. Bazı switchlerin kullanıcı tarafından yağlanmasını bekliyor satıcılar sanırım bu durumlar bu klavye için olur mu bilemem.
Royal Kludge marka ürünleri önerdiler, uzun süre yazı yazma için daha rahatmış sanırım.
bu ürüne de göz atabilirsiniz.
Ben de yazılım + oyun için bir arayıştayım. İşim nedeniyle numpadli bir klavye olması çok iyi olur benim için. Ek olarak siyah yoğunlukla bir klavye arıyorum. Son zamanlarda çıkan klavyeler hep renkli renkli olduğu için pek bana hitap etmiyor.

Araya araya bu 2 klavye arasında kalmıştım ama rampage-keychron arasında 3x fark var. Günün sonunda yine rampage tercih edicem sanırım ama hala arayıştayım. Eğer rampage alırsam inceleme ve hissiyat anlamında tekrardan yorum atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri