Mondenstein
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 5000
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Yazılım ve oyun odaklı klavye satın almayı düşünüyorum. Bütçe 4.5-5k ya kadar. Beyaz ağırlıklı masaüstü setupım var. Bunun haricinde zaman zaman mac ile çalışıyorum. Bu sebeple mac-windows masaüstü geçişi kolay olsun istiyorum. Uzun saatler klavye ile çalışmam gerekebiliyor bu sebeple çok yorucu olmayacak bir ürün arıyorum. Araştırdığımda manyetik klavyelerin, mekaniğe göre bu konuda daha rahat olduğunu öğrendim ama yorumlarınız benim için değerli. Switch, marka vs hakkında çok bilgim yok.
Özet;
Bütçe max 4.5-5k
Boyut fark etmez
Yazılım ve Oyun odaklı (Sessiz)
Beyaz (Beyaz ile karışık vs başka renkler olabilir.)
Ses Tekeri olmalı
Bağlantı kablosuz
Kendim araştırdığımda aşağıdaki klavye hoşuma gitti. Alınır mı ? Başka önerileriniz var mı?
www.itopya.com
Yazılım ve oyun odaklı klavye satın almayı düşünüyorum. Bütçe 4.5-5k ya kadar. Beyaz ağırlıklı masaüstü setupım var. Bunun haricinde zaman zaman mac ile çalışıyorum. Bu sebeple mac-windows masaüstü geçişi kolay olsun istiyorum. Uzun saatler klavye ile çalışmam gerekebiliyor bu sebeple çok yorucu olmayacak bir ürün arıyorum. Araştırdığımda manyetik klavyelerin, mekaniğe göre bu konuda daha rahat olduğunu öğrendim ama yorumlarınız benim için değerli. Switch, marka vs hakkında çok bilgim yok.
Özet;
Bütçe max 4.5-5k
Boyut fark etmez
Yazılım ve Oyun odaklı (Sessiz)
Beyaz (Beyaz ile karışık vs başka renkler olabilir.)
Ses Tekeri olmalı
Bağlantı kablosuz
Kendim araştırdığımda aşağıdaki klavye hoşuma gitti. Alınır mı ? Başka önerileriniz var mı?
Aula F108 Pro Reaper Switch RGB Mavi Gaming Klavye | ITOPYA
Aula F108 Pro Reaper Switch RGB Mavi Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile MT03482-REAPER ITOPYA.COM'da