GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,400
İÇLEMİŞLER mi ?Depodan razer viper v3 alıyorum hyperspeed geliyor insanımız yine şaşırtmıyor![]()
İÇLEMİŞLER mi ?Depodan razer viper v3 alıyorum hyperspeed geliyor insanımız yine şaşırtmıyor![]()
içindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladıİÇLEMİŞLER mi ?
2 tane viper 3 pro aldım yeni gibi. her yeri leke yırtık geldiiçindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladı![]()
çok değişik bir seviye hırsızlık hikayesi yemin ediyorum hırsız hırsızlamaya gitmiyor ayağına geliyor kafayı yersin.içindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladı![]()
deponunda cılkı cıkmış bir şey alınmaz artık2 tane viper 3 pro aldım yeni gibi. her yeri leke yırtık geldi
işin komik kısmı bu koyduğu mouseyide yuksek ıhtımal amazondan almıştırçok değişik bir seviye hırsızlık hikayesi yemin ediyorum hırsız hırsızlamaya gitmiyor ayağına geliyor kafayı yersin.
devamlı model büyütmüşdeponunda cılkı cıkmış bir şey alınmaz artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işin komik kısmı bu koyduğu mouseyide yuksek ıhtımal amazondan almıştır![]()
amazonun suçu içini açıp kontrol bile etmiyor galiba baksana ben bu durumu 2. kez yaşıyorum bir de appe pencil pro almıştım içinden 2.nesil pencil cıktıdevamlı model büyütmüşlavuk
Biz yapsak ertesi gün dava kağıdı gelir eveiçindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladı![]()
İnsanlarda ne cesaret var. Ben 3 tane stanley termos aldım. İade edeceğime en ezik kapağı atıp öyle iade edeyim mi acaba diye kaç gündür düşünürken adamlar ürünü komple değiştiriyoriçindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladı![]()
Apex 5 düşünüyorum da pahalı geldi cyclone 2 düşünce etiketlerseniz sevinirimHenüz elime gelmedi ama Flydigi Apex 5 kullanıp övmeyen yok gibi bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - White : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - White : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Gamesir G7 Pro geldi beyler 5676 TL. (Normali 6K)
Hocam sanırım amazon depo da birine itelemeye çalışıyorAmazondan 2. El azoth extreme aldım. Düz azoth çıktı kutudan. İşin garibi 25 eylül 2025 te birisi rezalet başlığu altında bu klavyenin fotoğrafını çekip bana bu geldi demiş incelemelerden bakabilirsiniz. Klavyenin arkasındaki yuvarlak lekesine kadar vardı. Adamlar bile bile satıyor depoda bu tarz ürünlerieylülde extreme kutusundan çıkan azoth klavyeyi 2026 mayısta bana gönderdiler