60-65 K Bütçe Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
65000
Arkadaşlar selamın aleyküm zorlasam dediğim fiyatlara ulaşabileceğim bir bütçe üzerinden sistem toplama için önerilerinizi bekliyorum.İlla sıfır alma gibi bir derdim yok.Asıl olayım Rust , Apex ve Valorant.İkinci el olarakta sunabilirsiniz fikirlerinizi.Gözüme kestirdiğim bir kaç özellik 4070 üzeri bir ekran kartı ve 7800x3d olması.Kafama o klasmanda bir sistemin bana yeteceği fikri oturmuş durumda.Ram indirimini yakalayamadığım için içim gitti ama sağlık olsun:)(sistemi üst kata kuracağım çatı katı olacağı için normalden daha sıcak olacak sıkıntı çıkarır diye varsayarsak sıvı soğutma için bütçe gerekir mi?)

Son düzenleme:
hocam pahalı ve kolay kolay bozulmayan parçaları 2. el alabilirseniz 60a 7800x3d 5060ti 16gb bi sistem kurabilirsiniz

hocam 5060 platformunu düşününce zihnimde daha iyi olsa bile daha kötü olarak yer etmiş durumda 4070 ti/super e nazaran.Ancak gördüğüm bir 2.el ilanı vardı forumda işlemci ve anakart farklı olsa aklımdan geçirmedim değil

Ekler

• IMG_1987.webp
    IMG_1987.webp
    203.6 KB · Hit: 25
hocam 5060 platformunu düşününce zihnimde daha iyi olsa bile daha kötü olarak yer etmiş durumda 4070 ti/super e nazaran.Ancak gördüğüm bir 2.el ilanı vardı forumda işlemci ve anakart farklı olsa aklımdan geçirmedim değil
bu sistem sana gitmez hocam fps oynadığını söylemişsin mümkünse işlemcin amd hatta x3d olsun 225f bahsettiğin oyunlarda pişman edecektir yüksek ihtimalle bir de bu bütçelerde kampanyalı sıfır daha mantıklı yani şahsen ben öyle düşünüyorum

hocam canımı sıkan tarafıda o işte belirttiğim gibi 7800x3d olmazsa olmazlarım arasında.

Peki bunu pazarlıkla alabilirsem anakartla işlemci değişikliğine yönelsem?Ne dersiniz?
IMG_1987.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,329
Üyeler
197,434
Son üye
ahmtsfcyr
Geri