Yeni Mmorpg veya Fps Oyunları Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
0
5070Ti 9600X'li sistemim var adam akıllı oyun bulamıyorum. Hem zevkine oynayacak hemde sıkılınca Rmt yapabilecegim oyun biliyorsanız önerir misiniz? FPS de olur Pubg ve Valorant haricinde

albion online a baktın mı rmt falanda yapabilirsin ama ban riski var

Rmt ne kadar yapılır artık bilmem ama uzun zamandır sıkıldıkça girip bir süre oynayıp tekrar ara verdiğim Black Desert Online var. Bir ihtimal çok item yaparsan bir miktar para karşılığı karakteri satabilirsin. Oyunu daha önce oynamadıysan da sıkılana kadar 2-3 sene geçer zaten. Fazlasıyla dolu içerik olarak öyle ki içerikleri öğrenmen bile büyük ihtimalle 5-6 ayını alacaktır.

Onu da oynadım rmt yapmadim 2 ay sardı sonra saldım
sana şöyle diyim ben 2-3 ayda 600 saat falan oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam ben keyif için oynuyordum rmt falan hiç bulaşmadım ban riskinden dolayı daha çok bir arkadaş ortamıyla saran bir oyun veya clanlarla falan takılacaksın oyunun fight mantığını çözdükten sonra hem parayı çok rahat bir şekilde ksabiliyorsun hemde çok fena zevk alıyorsun oyunda 2-3 tane content yok yapabileceğin tonlarca şey var diyorsan benim işim rmt para gelsin ya fight atarsın yada radar diye bir şey var gatherların yerlerini gösteriyor onlarla gathering yaparsın parayı vurursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rmt ne kadar yapılır artık bilmem ama uzun zamandır sıkıldıkça girip bir süre oynayıp tekrar ara verdiğim Black Desert Online var. Bir ihtimal çok item yaparsan bir miktar para karşılığı karakteri satabilirsin. Oyunu daha önce oynamadıysan da sıkılana kadar 2-3 sene geçer zaten. Fazlasıyla dolu içerik olarak öyle ki içerikleri öğrenmen bile büyük ihtimalle 5-6 ayını alacaktır.
bdo nasıl bir oyun hep duydum ama hiç oynamadım ne de izledim

albion online a baktın mı rmt falanda yapabilirsin ama ban riski var
Onu da oynadım rmt yapmadim
Rmt ne kadar yapılır artık bilmem ama uzun zamandır sıkıldıkça girip bir süre oynayıp tekrar ara verdiğim Black Desert Online var. Bir ihtimal çok item yaparsan bir miktar para karşılığı karakteri satabilirsin. Oyunu daha önce oynamadıysan da sıkılana kadar 2-3 sene geçer zaten. Fazlasıyla dolu içerik olarak öyle ki içerikleri öğrenm

sana şöyle diyim ben 2-3 ayda 600 saat falan oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam ben keyif için oynuyordum rmt falan hiç bulaşmadım ban riskinden dolayı daha çok bir arkadaş ortamıyla saran bir oyun veya clanlarla falan takılacaksın oyunun fight mantığını çözdükten sonra hem parayı çok rahat bir şekilde ksabiliyorsun hemde çok fena zevk alıyorsun oyunda 2-3 tane content yok yapabileceğin tonlarca şey var diyorsan benim işim rmt para gelsin ya fight atarsın yada radar diye bir şey var gatherların yerlerini gösteriyor onlarla gathering yaparsın parayı vurursun

Oyun güzel ama her şeyi sana veriyor yeni baslayanlara canavar kesip duruyorsun zamanında guzeldi onlarda

Yapılmaz kanka dün indirdim oyuncu sayısı çok az grafikler çok güzel ama her şeyi vermişler millete

Oynamaya kesinlikle değer bir oyun. Çok farklı güzel dinamikleri var, benim en sevdiğim kısmı action combat sistemi. Birkaç video izlersen daha aydınlatıcı olabilir. Bu arada TR'de oyuncu sayısı bayağı azalmıştı en son o sebeple EU ile birleşme bekliyorum ben, birleşme sonrasında tekrar dönerim büyük ihtimalle.

Rmtyi bilmem ama zevk in rs6 öneririm sevdiğim nadir kaliteli oyunlardan (sunucuları hariç)

Onu da oynadım rmt yapmadim

Oyun güzel ama her şeyi sana veriyor yeni baslayanlara canavar kesip duruyorsun zamanında guzeldi onlarda

Yapılmaz kanka dün indirdim oyuncu sayısı çok az grafikler çok güzel ama her şeyi vermişler millete
yani onunda bi mantığı var canavar kestikçe fame denilen şeyi alıyorsun onlarda silah zırh gibi şeylere spec veriyor ne kadar fazla spec olursa o kadar güçlü oluyorsun diğer adamlarla eşyalarının tierı eşit olsa bile specten kazanabiliyorsun

ki 7/24 farmlamanda gerekmiyor ve farmlamak içinde milyon tane yol var mesela silahlarına %25 e kadar mob fame basabiliyorsun bunlarla bazı contentlerde çok hızlı bi şekilde kasıp istediğin ağaca combat kredi basıyorsun ondan sonrasıda sana kalmış istersen sabahtan akşama kadar pvp at istersen pve / gathering / tarla ekmek hayvan büyüktme gibi şeylerle keyfine bak bence sen oyunu çokta anlayamamışsın sen o aksiyonun içine girdin mi büyük ihtimalle bağımlısı olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri