50k Ekran Dahil Sistem Önerisi Alabilir Miyim

Reaksiyon skoru
2
herkese merhaba bütçem 50k ekran dahil bilgisayar işlerinden çok anlamıyorum hazır sistem almak mı mantıklı mı yoksa tek tek bulmak mı tavsiyelerinizi beklliyorum teşekkürler herkese

herkese merhaba bütçem 50k ekran dahil bilgisayar işlerinden çok anlamıyorum hazır sistem almak mı mantıklı mı yoksa tek tek bulmak mı tavsiyelerinizi beklliyorum teşekkürler herkese
Yenur

hocam oem paket almak daha mantıklı suaralar incehesap da indirim oluyor 50 k ya 5060ti ddr5 1.16 ram r5 7500F vs. olan çok iyi bir kasa geldi geçen cuma 48k ydı takip etmenizi tavsiye ederim

hocam oem paket almak daha mantıklı suaralar incehesap da indirim oluyor 50 k ya 5060ti ddr5 1.16 ram r5 7500F vs. olan çok iyi bir kasa geldi geçen cuma 48k ydı takip etmenizi tavsiye ederim
reisim sistemleri bilmediğim için ne iyi ne kötü pek bilgim yok burayı takip edip güzel fp yakalamayı umuyorum

Yenur

Bu kasa anakart dışında fena değilmiş, PSU da bir süre idare eder. (C- tier)

Yanına da bu monitörü dahil edersen 54'e kapatabilirsin bilgisayar işini

anakartı ne yapsam iyi klasmanına girer mesela orda ileriye dönük
Sadece 2 seçenek vermişler ikisi de aynı segment birbiriyle maalesef. Şimdilik bu haliyle alıp ileride daha iyi bir modele yükseltme yapabilirsin

Geri