kyemre058
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,100
105w TDP modunda mı kullanıyorsunuz ?ama bi tek rustta ısınıyor başka hiçbir yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunda bu sorun yok undervolt deneyeceğim
105w TDP modunda mı kullanıyorsunuz ?ama bi tek rustta ısınıyor başka hiçbir yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunda bu sorun yok undervolt deneyeceğim
evet şuan cpuya undervolt yaptım gpuya da yapacağım tekrar deneyeceğim105w TDP modunda mı kullanıyorsunuz ?
cidden baya estetik ama soğutma konusunda segoteple ciddi fark var mıdırson olarak soğutucu yükseltmek istiyorsanız bunu öneririm hem estetik hem performans açısından çok iyi
![]()
Thermalright Peerless Assassin 140 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu Blok, üstün hava akışı ve termal iletkenlik ile donatıldı.www.gaming.gen.tr
10 derece farkeder.evet şuan cpuya undervolt yaptım gpuya da yapacağım tekrar deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cidden baya estetik ama soğutma konusunda segoteple ciddi fark var mıdır
ciddi fark eder ama büyük bir soğutucu kasaya sığar mı bakmak lazımevet şuan cpuya undervolt yaptım gpuya da yapacağım tekrar deneyeceğim
cidden baya estetik ama soğutma konusunda segoteple ciddi fark var mıdır
Forumda böyle bir konu olduğunu biliyorum ancak benim sormak istediğim farklı.
Segotep kule tipi soğutucum var ama rust oynarken ilk başlarda 200+ olan fps 120-130lara kadar düşüyor ve işlemci 80 derecenin altına inmiyor.
İndirimde olan sıvı soğutuculardan bitfenix sakiel 240 alsam işimi görür mü yoksa segotep kule tipi daha mı iyi?
Farklı fikriniz varsa da dinlerim
Ben bu şekilde yaptım artı bı fan daha tavsiyeederim çok farkediyor bide bios ayarlarindan fan egrilerini duzenlemelisinizForumda böyle bir konu olduğunu biliyorum ancak benim sormak istediğim farklı.
Segotep kule tipi soğutucum var ama rust oynarken ilk başlarda 200+ olan fps 120-130lara kadar düşüyor ve işlemci 80 derecenin altına inmiyor.
İndirimde olan sıvı soğutuculardan bitfenix sakiel 240 alsam işimi görür mü yoksa segotep kule tipi daha mı iyi?
Farklı fikriniz varsa da dinlerim
Hocam bu ne işlemci mi sogutuyon araba radyatörü mü soğutuyon xdAlıntıyı görüntüle
Ben bu şekilde yaptım artı bı fan daha tavsiyeederim çok farkediyor bide bios ayarlarindan fan egrilerini duzenlemelisiniz
Hocam bu ne işlemci mi sogutuyon araba radyatörü mü soğutuyon xd
oha kral klima bağlasaydın direktAlıntıyı görüntüle
Ben bu şekilde yaptım artı bı fan daha tavsiyeederim çok farkediyor bide bios ayarlarindan fan egrilerini duzenlemelisiniz
Sağ olasın undervolt tamamen bitsin olmzsa almayı düşüneceğim10 derece farkeder.
Ciddi emek var 3. fan ve kelepçeler falan baya iyi güle güle kullan
Teşekkürler hocam burda 7500f kullanıyodum şimdi 9700x e taktım undervolt overclock yapmak istiyom ondan abartttom birazzCiddi emek var 3. fan ve kelepçeler falan baya iyi güle güle kullanın![]()
haklısın ama vade farksız 9 taksit oem paket olarak aldım psu cort çıktı onu değiştirdim ama işlemciyi ellemedim ve 200+ fps alıyordum bu arada ciddiyim nasıl alıyordum şuan benim de kafam basmıyor ama alıyordumhocam birincisi 9800x3d bile o kadar fps veremiyor o oyunda ikincisi rust için neden 7800xd3 değil de 9700x tercih ettiniz rust bağıra bağıra l3 önbellek isteyen bir oy un
kasam çok büyük sığmama imkanı yok ama gerek kalmadı undervolt kurtarıcım oldu fps drop yemiyorum undervolttwn sonra bi oyuna gireyim dedim çok keyifli geçti bilgisayardan hem serin çalışmasını hem az güç harcamasını hem de iyi performans vermesini istemek için gerçekten iyi bilmek dilinden anlamak lazım, şuan bile çok fark etti buna detaylı bi undervolt yapılsa kim bilir nolurciddi fark eder ama büyük bir soğutucu kasaya sığar mı bakmak lazım