Seçkin Durumun Alınmış

Reaksiyon skoru
3
eskiden 21 level olup seçkin olmustm benim seçkinimi geri almışlar 2020 ve 2023 hizmet madalyamda olmasına ragmen bazı arkadaşlarım hala oynuyor o 21 levelden prime olup ticket açtm böyle bi geri dönüş geldi saçma degil mi
10 Mayıs 2024'ten itibaren, daha önce CS:GO oynarken ücretsiz Seçkin Durumu lisansı alan ve Counter-Strike 2'yi ilk kez başlatan oyuncular artık Seçkin Durumu'na sahip olmayacak.

Steam Destek, ücretsiz olarak elde edilen Seçkin Durumu'nu hesaplara geri yükleyemez. Seçkin Durumu oyun içinden veya bu bağlantıyı kullanarak Steam Mağazası'ndan satın alınabilir.

Sorununuz hakkında elimizdeki bütün bilgileri paylaştığım için bu destek talebini kapatıyorum. Farklı bir sorun yaşıyorsanız lütfen yeni bir destek talebi oluşturun, size memnuniyetle yardımcı olalım.

Steam Support

ee biz napalim yani okuman yazman yokmu oyuna girmeyince adamlar iptal etmis iste

ee biz napalim yani okuman yazman yokmu oyuna girmeyince adamlar iptal etmis iste
oyuna girmemek le ilgili bişi yazıyor mu sence orda bazılarınınkini almışlar bazılarınınki duruyor ayrıcalık ney diyorum haftada 1 giriodum en azından ayrıca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,344
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri