hocam öyle uç hedefleriniz varsa zaten bu anakart nası karşılasın... 5 m2 kim takıyor kiBir kaç saat önce aldım ve iade ettim. Aylardır takip ediyordum 5 adet m2'li diye. Aldıktan sonra öğrendim ki 5 adet m2 takınca ekran kartı 8x e düşüyormuş. 5 m2 takılmayacaksa kaçmaz fırsat. Neredeyse 870E özellikleri var.
5. m2 usb kutuda arkada sallanıyorhocam öyle uç hedefleriniz varsa zaten bu anakart nası karşılasın... 5 m2 kim takıyor ki![]()
Onu düşürmeden yapabilen anakart yok bildiğim kadarıyla, Gen5 kısmının genişliği anakarta bağlı değil işlemciye bağlı, şuanki işlemciler de en fazla 2 tane Gen5 SSD ye izin veriyor ekran kartına X16 ayırdığımızı varsayarsak.Bir kaç saat önce aldım ve iade ettim. Aylardır takip ediyordum 5 adet m2'li diye. Aldıktan sonra öğrendim ki 5 adet m2 takınca ekran kartı 8x e düşüyormuş. 5 m2 takılmayacaksa kaçmaz fırsat. Neredeyse 870E özellikleri var.
X870e edge ti da var bildiğim kadarıylaOnu düşürmeden yapabilen anakart yok bildiğim kadarıyla, Gen5 kısmının genişliği anakarta bağlı değil işlemciye bağlı, şuanki işlemciler de en fazla 2 tane Gen5 SSD ye izin veriyor ekran kartına X16 ayırdığımızı varsayarsak.
Bir de kullanılacak ekran kartı RTX 5090 değilse X8 olmasının pek önemi yok, Gen5 X8 demek Gen4 X16 demek zaten hız olarak, o da RTX 5080 gibi kartlara bile yetiyor hala.
5080 de problem olmazmı b850 ile senceOnu düşürmeden yapabilen anakart yok bildiğim kadarıyla, Gen5 kısmının genişliği anakarta bağlı değil işlemciye bağlı, şuanki işlemciler de en fazla 2 tane Gen5 SSD ye izin veriyor ekran kartına X16 ayırdığımızı varsayarsak.
Bir de kullanılacak ekran kartı RTX 5090 değilse X8 olmasının pek önemi yok, Gen5 X8 demek Gen4 X16 demek zaten hız olarak, o da RTX 5080 gibi kartlara bile yetiyor hala.
B850 de yapabilen yok X870e de var daha fazla veriyoluOnu düşürmeden yapabilen anakart yok bildiğim kadarıyla, Gen5 kısmının genişliği anakarta bağlı değil işlemciye bağlı, şuanki işlemciler de en fazla 2 tane Gen5 SSD ye izin veriyor ekran kartına X16 ayırdığımızı varsayarsak.
bu 2 ay öncesine kadar incehesapta uzun süre 10k olmadı mı grafik yanlışhttps://www.itopya.com/asus-rog-str...-soket-am5-m2-usb4-hdmi-dp-atx-anakart_u27799 aramızda anakarta 15 bin verebilecek var mı bilmiyorum ama indirim var onu söyleyebilirim. ROG kampanyasından da 1000TL iade var 14 bin denebilir. X870 ayarında bir kart.
Alıntıyı görüntüle
4 M2 var onda ve ikisi Gen 5 slotu, açıkladığım gibi işlemcide 2 tane M2 takmaya yetecek yer var ama 3. istenirse ekran kartından veri yolu çalman şart oluyor. O anakartın daha pahalı X870E-E versiyonu da aynı duruma sahip çipsetle alakalı bir şey değil.X870e edge ti da var bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5080 de problem olmazmı b850 ile sence
Bunu 15K bandının altına görmedim hiç, F olan bile 11-12K oldu en dip 10K yine görmedim.bu 2 ay öncesine kadar incehesapta uzun süre 10k olmadı mı grafik yanlış
b850 ya eminimB650 olmasın hocam o, hatırlamıyorum 2 ay öncesini
Bunu 15K bandının altına görmedim hiç, F olan bile 11-12K oldu en dip 10K yine görmedim.
o zaman b850 fi hatırlıyomB650 olmasın hocam o, hatırlamıyorum 2 ay öncesini
karıştırıyorsundur hocam. uzun süredir takip ediyorum 10kya inmesi imkansız bu segmentte bi kartın denk gelirdik heraldeb850 ya eminim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o zaman b850 fi hatırlıyom
Ben 4 adet takmıştım b850f e hey gidi günlerhocam öyle uç hedefleriniz varsa zaten bu anakart nası karşılasın... 5 m2 kim takıyor ki![]()
B850f sadece 12300 civarına indiğini biliyorum bunda zor hocambu 2 ay öncesine kadar incehesapta uzun süre 10k olmadı mı grafik yanlış